La fel ca si in casatorie, atunci cand intrii intr-o relatie de prietenie trebuie sa renunti, sa renunti si iar sa renunti la multe, multe lucruri.
Daca renunti la 'gasca' ta pentru prietenul tau, bine faci; dar daca relatia cu el nu va merge, si mai tarziu ii vei scoate ochii ca ai renuntat la multe pentru el, atunci mai bine nu renunta la confortul tau pentru el.
Important este sa nu inaintati in relatie mai inainte de vreme, si sa nu faceti nimic care sa va pateze caracterul.
Oriunde ai merge tot pierzi ceva. Oriunde ai merge tot câştigi ceva. Oriunde ai merge va fi diferit. Chestia este că trebuie să te gândeşti unde merită să mergi. Nici eu nu ştiu unde să merg.Am 3 variante. Prima variantă ar fi să merg cu gaşca mea din copilărie.A 2 variantă este să merg la o tipă să fac sex cu ea până dimineaţă. Şi a 3 variantă ar fi să merg cu foştii mei colegi de clasă.
M-am gândit bine, am analizat persoanele şi am aleg a 3-a variantă.
Asta trebuie să faci şi tu.
Totul e frumos la început, ca în orice relaţie, iar mai apoi apar certurile.
Dar e ceva firesc.
Trebuie să faci cumva ca să fii alături de 'ambele părţi'. Dacă n-o să fii într-un loc, o să fii în altul şi o să se supere careva.
Nu ştiu despre ce sumă de bani e vorba. Adică s-ar putea împrumuta şi el la ai lui ca să-ţi facă pe plac, dacă nu îl ajuţi tu acum şi-ţi returnează banii sau nu ştiu. Încearcă să găseşti o soluţie.
Sărbători fericite!
Vorbeste cu prieteni tai sa strange-ti niste bani si sa-i dai ca sa vina la tine decat sa plateasca toata lumea sa se duce la el si daca el nu te cauta inseamna ca tu tii prea mult la el si poate te foloseste sau chestii de genu' asta(Doamne fereste)Daca nu te cauta inseamna ori ca e dezinteresat, ori tu pui suflet si el nu prea, ori el e genu care nu cauta lume ci e cautat de ea...Si in plus certurile pot face relatia mai solida ori poate sa o distruga.
Eu zic sa incerci la el, pe prietenii tai ii vezi zilnic. Asa incerci si in alta parte, ce o fi o fi. Poate ca o sa fie naspa poate nu... risca dar ai grija. Sau du-te cu gasca acolo ^^
Vorbeşte cu prieteni tâi sâ puneți bani şi sâ faceţi revelionul acasă la tine sau la el.
Iar dacă nu te caută înseamnă că lui puţin îi pasă ş-i cum a spus N0L1M1T se poate folosi de asta sau în unele cazuri să suferi
Sfatul meu ar fi pentru voi să purtați o discuție profundă iar dacă nu vrea să înțeleagă nu mai fi împreună cu el ş-i cautăți altu care te înțelege.
Asta e părea mea sper că te-am ajutat
M-am gândit mai bine si in seara de revelion o sa fiu cu el, cum am vorbit si a doua seara o sa vin la prietenii mei. Deocamdată asa cred ca o sa fac, dar mai e pana atunci. Cat despre căutat, am stat ieri sa vad daca ma caută si intr-adevăr mi-a dat mesaj. Mulțumesc tuturor