A fost frumos ceea ce ti s-a intamplat. Ma refer ca ai avut un baiat care sa-ti spuna ca te iubeste.
E aiurea. Daca nu te intelegi cu o persoana, nu are rost sa fiti impreuna, ca asa suferiti, si asta nu e un lucru tocmai ok. Si faptul ca a facut ceea ce a facut, nu merita iertarea ta. Dar e minunat ca ai putut face asta. Sa ramai tot asa buna la suflet si iertatoare.
Cine stie, poate nu era sigur de ceea ce voia cu adevarat. Poate voia o persoana mai matura, nu copilaroasa, dar astfel nu-ti-ar fi spus ca te iubeste atat de mult timp. In orice caz, o sa gasesti pe cineva care te va iubi, exact asa cum esti tu, fara sa incerce sa te schimbe. Doar trebuie sa ai rabdare. Tu sa ramai tot asa. Daca cineva te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci. O sa gasesti cu siguranta baiatul potrivit. Poate ar fi mai bine sa iei pe viitor un baiat la fel de sufletist si iubitor ca tine
Multumesc frumos pentru cuvintele minunate! Însă ce simt eu cu adevărat. este ca doar el va rămâne in sufletul meu. nu îmi doresc pe altcineva și nu cred ca pot fi capabilă sa iubesc alt băiat. îmi doream atat de mult sa fie el primul și ultimul băiat din viața mea, încât nu mi-am dat seama ca era tot ce îmi doream eu. nu și el, deși a spus ca eu voi fi ultima lui iubire. și mi-a spus ca sunt singura fata pe care a ajuns sa o iubească așa, și care sa îl cunoască așa cum am făcut-o eu și încă o fac. ma doare sa văd cu cine sta, ca așa repede m-a înlocuit, însă mi-as fi dorit pe cineva mai bun pentru el, nu sa rada prietenii lui de ea, sa spună ca au avut o și ei, știu cât urăște asta la o fata...
Nu o să îți placă ce îți voi zice, dar adevărul e în felul urmator : stai departe de fotbaliști. Nu sunt de nivelul tău, sportivii își sacrifică educația. De aia râdea că învăţai prea mult. Băiatul voia sex de la tine, nimic mai mult. Știe cum să aburească, știe să aleagă cuvintele, știe cum să te facă să te simți bine. Dar cuvintele au valoare zero atunci când nu sunt în concordanță cu faptele. Ăsta una zicea, alta făcea.
Nu mai crede orice flăcău ce îți zice că te iubește că o să ai numai de suferit.
Nu are rost să mai păstrezi legătura cu el, e caz pierdut ca majoritatea fotbaliștilor : după o perioadă ajung să se considere niște zei și sunt interesați doar de fetele care îi idolatrizează pentru faptul că sunt fotbaliști.
Ori tu pari o fată de treabă, cu capul pe umeri și e păcat să îți pierzi timpul cu indivizi de genul ăsta
Multumesc frumos și ai foarte mare dreptate... deja începuse sa se considere de un nivel foarte ridicat și spunea ca nimeni nu e ca el... tot timpul dacă ii făceam un compliment spunea ca știe. dar am ajuns sa îl iubesc foarte mult. Crezi ca aceasta relație pe care o are cu fata asta, care e la cel mai slab liceu și au avut-o mai mulți, va dura mult? Având in vedere ca e o relație la distanța și el e foarte gelos. ba chiar începuse sa mi spună sa nu ma mai machiez, sa ma îmbrac nu știu cum. sa nu ies nu știu unde și așa mai departe. și chiar ii spusese prietenei mele ca el e mai "nebun". adică ca are mai multe fete, și eu ar fi trebuit sa accept oarecum, însă nu sunt o asemenea persoana, ori ești cu mine și renunți la celelalte, ori ești cu ele și renunți la mine. chiar dacă l-am iertat de mai multe ori când m-a înșelat, fiind întrebat de unele fete, spunea ca eu sunt doar o prietena de-a lui.
De ce să îți bați capul cu lucruri inutile cum ar fi relația lui cu fata respectivă? Puțin probabil să reziste din moment ce e la vârsta în care schimbă fetele ca pe șosete. Acum nu știu ce înțelegi tu prin înșelat, dar dacă a făcut-o nu are rost să te cobori la nivelul ăsta încât să ierţi așa ceva.
Un alt sfat foarte util pe care ți-l dau e să stai departe de oamenii geloși. Sunt persoane nesigure ce nu se cred în stare să țină pe cineva alături și atunci ajung la paranoia și tot felul de discuții inutile ba chiar interzicerea anumitor lucruri de parcă ar avea dreptul să facă asta.
Stai în banca ta că o să ai destul timp pentru băieți mai încolo, de unii ce știu cum să se poarte și să te aprecieze pentru cine ești și nu doar un vagin ambulant în care să-și bage penisul.