| DeadAngel a întrebat:

am si eu o prb.am fost "racolata"de pe starda de astia de la fusion models, fara sa stiu ca sunt niste escroci si mama mea a fost f entuziasmata si dupa ce am platit 3 milioane din 8, am aflat ca trag tepe si dstea.asta s-a intamplat vara si cand am incepu eu scoala s-a dus mama sa ia catalogull ala cu poze pe care le-am facut dar ia-u zis ca mai trebuie sa dea niste bani si mama na mai vrut sau ca sa rezilieze contractul la fel si mama a plecat de acolo si acum ne-a trimis o instintare acasa sa platim si restul de bani ca daca nu ne duc si in instanta.si bineinteles ca m-am speriat asa, asadar va rog daca ma puesti ajuta cu un sfat sau daca ati patit si voi asa si ma puteti ajuta sau poate vreun adult care e pe aici daca ma poate ajuta, a va rog mult de tot.va multumesc anticipat.va rog ajutati-ma

2 răspunsuri:
| Bixx a răspuns:

Si eu am patit ceva de genu' nu te speria! fiind niste excroci nu au tupeul necesar sa te bage in instanta pentru ca intra ei singuri... mie mi s-a intamplat cu cei de la editura ReadersDigest. mi'au trimis vreo 4 carti fiecare de nu stiu cate zici de lei si mi'au dat aceeasi amenintare (asta a fost acum un an)si iata'ma sunt vie si in libertate

| Ralucca a răspuns:

Buna!happy. si eu am patit acelasi lucru. dar nu i-am bagat in seama.atata timp cat ei sunt niste escroci.sigur nu vei ajunge cu ei in instanta! norochappy