| AnCkA_8987 a întrebat:

Buna am si eu o prietena buna de fapt cea mai buna... nu stiu ce sa zic are ceva special pentru ca toti baietii vreau sa fie ca ea:(
jur toti din scoala sunt in cls7 baietii din cls noastra sunt morti dp ea si din celelalte clase bine e frumoasa dar nu stiu ce are asa special voi ce ziceti http://creyzygirl.hi5.com
spuneti-mi ce parere aveti despre ea?
va rog

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Frumoasa, dar nu cumva are un comportament ce emite ...semnale? Baietii sint ca radarele. In genereal, o frumusete este un trofeu iar baietii din orgoliu vor trofee, si apoi ...PA!

4 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

E frumusica si mi se pare cam fitoasa, dar aparentele inseala si nu doar caracterul fizic conteaza

| aniriiiiii a răspuns:

Poate are ea un fel de a fi mai aparte, este draguta nu este frumoasa...

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

E frumuşică! Dar deşteaptă nu prea cred! Cel puţin la materia "Limba Engleză e varză`!batting eyelashes "Creyzy"? raised eyebrows? Probabil are ceva diferit, un farmec aparte. Dacă toţi sunt morţi după` ea înseamnă ca toţi o vor doar pentru o aventură, pentru a se lăuda că au fost cu ea şi că el a părăsit`o! P/s.Ce coincidenţă că aveţi acelaşi numethinking!

Oricum ai pus această întrebare pentru că eşti invidioasă pe prietena ta cea mai bună?

| Ellys_9495 a răspuns:

Ce sa spun mai exact ca sa intelegi... daca vii in orasul meu casesti fete si mai frumoase de clasa a 7-a. Nu mi se pare frumoasa iar baietii care o plac nu prea au gusturi.