| Alinotssa a întrebat:

am si eu o prietena.care este foarte baietoaica.nu a avut niciodata prieten si este foarte suparata pe chestia asta.eu am avut mai multe relatsii si acum am una de un an si simt ca ea e km geloasa pe mine.eu nu vreau chestia asta.imi e drag de ea si as vrea s`o ajut.sa o descriu putin. e baietsoaica. toti ii spun "femeia-barbat". nu se ingrijeste deloc.sa se aranjeze.sa se dea putin cu fond de ten.cu un gloss ceva.nustraight face eu am incercat sa-i spun ca ar trebui sa se schimbe.si comportamentu ei este foarte ciudatstraight face cand o duc la baieti sa mai cunoasca si ea lume. ea tace si fc o mutra foarte ciudata si enervanta...as vrea s`o ajut. s`o schimb intr-un fel. dar nu stiu cum.astpt parerile voastre:*

Răspuns Câştigător
| barbiedoll_2931 a răspuns:

Nu mai incerk nimic... poate daca incerci sa o schimbi o sa te certzi cu ea... las'o asa intr'o zi isi va da seama ca toata lumea se poarta diferit cu ea din kuza comportamentului ei

4 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Eu nu cred ca e geloasa, dimpotriva cred ca e putin invidioasa pe tine.

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Ia'o la tine aksa sh aranjeaz'o ca dupa ce o sa se vada aranjata cat de bine ii sta o sa vrea mereu sa arate mai feminin... daca nu merge asta fa'o sa realizeze ca odata ce esti fata nu te poti schimba! sau nu o mai lua la intalniri cu tine sa nu o mai fc geloasa

| Alinotssa explică:

Nu vad raspunsurilestraight face

| Alinotssa explică:

Eu am incercat s`o aranejz.dar ei nu`i plac.e.are parul frumos.dar il tine asa.cum e de la Dumnezeu.nu`l prinde deloc.nu`l aseazastraight facenu stiu ce sa-i fcstraight face