| Ellaa98 a întrebat:

am si eu o prietena care nu stie ce sa faca. Un baiat dragut i-a spus ca nu ii place poza ei de la avatar pentru ca nu i se vede fata. Voi cam ce credeti ca s-a referit adica va dau un ex:Tine la ea, a vrut sa ii vada fata, etc. Dau funda big grin.Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| AngiFmss a răspuns:

Pei poate a vrut sa fie putin rautacios si i'a spus adevarul[poate].
Sau el nu tine la ea asa cum credeti voi si a vrut ca ea sa stie adevarul, si acea poza a fost un motiv bunhee hee
De obicei cand unui baiat ii place de o fata ai face complimente de genu: Ct de furmoasa e poza ta de la avut.chatterbox sau ceva in genuwinking.
Sau putem incerca si varianta ta. Intradevar poate luii ii place o poza cu ea de la fata ca daca pui la avut o poza in care stai la 150 de km.laughing) Normal ca baiatul respectiva nu are ce sa vadalaughing.
Asta nu e un semn fix. ca el ar place'o pe ea.:*
Sau luati'o cum vreti poate chiar a vrut sa ii vada fata ca tine la ea sau o place mult.winking

Funda? big hug

2 răspunsuri:
| ilenutzza a răspuns:

Pai poate el a considerat ca acea poza nu o scoate in valuare adica nu ii arata valoarea.

| Smile94 a răspuns:

offf eu daca ti-as spune acum ca nu imi place poza pentru ca nu ti se vede corpul ar insemna ca imi place de tine? poate a spus si el asa doar de dragul de a spune. daca vrei sa stii suta la suta intreaba-l si asa vei fi mai linistita tongue