Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii este să forțeze persoanele să rămână în viața lor.
Dacă persoana respectivă nu mai dorește momentan să mai stea cu tine, lasă-i spațiu, lasă-i libertatea să se gândească, să i se facă dor de tine.
Eu asta aș face.
Asa mi s-a întâmplat și cu mine. Am stat după asa zisul "prieten cel mai bun" și ma rugam într-una sa fim din nou "prieteni". Nu merita sa stai sa plângi după nimeni, daca e asa mare măgar sa zică ca el nu te-a considerat niciodată prietena lui cea mai buna nici nu o va mai face. Nu merita, mai bine îți vezi de viata, oricum pare a fi un șarpe, mai ales dacă el te-a rănit de multe ori și el tu l-ai iertat. Oamenii nu se schimba și nu trebuie nimeni sa ierte de fiecare data, totul ajunge la o limita.
Nu te contrazic, ai si tu dreptate. Eu ma gandeam totusi, sa il las cateva zile, poate are niste probleme personale, habar n-am, si vad dupa daca isi cere scuze. Poate chestia cu prietenia a zis-o la nervi...mersi mult de tot oricum, chiar m-ai ajutat!
Cu mult drag ma bucur foarte mult ca te-am putut ajuta.
Faceam si eu candva chestia asta, faceam sacrificii doar pentru a pastra persoanele in viata mea. Cand ma uit inapoi parea ca ma tineam cu tot ce aveam de persoanele astea, faceam tot posibilul sa nu le pierd. Daca se indepartau de mine, faceam gesturi frumoase pentru ei pentru a-i aduce inapoi.
Si a venit un moment cand nu au mai mers aceste metode. Daca oamenii vor sa plece, ei vor plec, cu parere de rau. Acum ma bucur ca nu mai sunt in viata mea, dar pe moment m-a durut mult, am suferit mult. Uneori e mai bine sa lasi oamenii sa plece.