Oo,e adevarata vorba:intr-o zi se-ntoarce roata! draga mea eu zic ca baiatu inca te mai place,eu zic sa nu mai pierzi timpul si sa-i spui, invita-l la un suc, baga-te-n seama cu el.adica se furiseaza pe la spatele tau sa fie cat mai aproape de tine(sa te adimre)face glume pentru ca tu sa-l auzi (adica sa fie observat de catre tine).eu zic sa ii spui cat mai repede.bafta!
Probabil te place intreaba-l daca inca mai sime ceva pentru tine si apoi spune-i ca si tu ai inceput sa-l placi(daca zice da, daca nu spune-i ca din curiozitae si ca e bucuri ca nu-ti poarta pica).
Hei! Aici depinde foarte mult de el. Tu l-ai refuzat o dată,s-ar putea ca a doua oară chiar dacă te place să te respingă și el din mândrie. Sau nu. Tu încearcă. Fă ce simți. Dacă simți că ai început să-l placi,arată-i asta. Eventual spune-i că prima oară te-ai grăbit și nu ți-ai dat seama că-l placi,iar acum s-au schimbat lucrurile. Dacă încă face glume cu tine, cred că n-a fost așa supărat. Dacă simți că poate fi ceva frumos între voi, nu pierzi nimic dacă încerci. Doar ești mai împăcată cu tine. Fă ce-ți dictează inima. Baftă!
Mai am sa va intreb ceva.Imi puteti sugera cum sa ii spun ca il plac? pentru ca nu pre am curaj daca ma va refuza?
Si inca ceva uneori se comporta de parca nu as exista si nu ma prea baga in seama. Oare chiar nu ma place sau de ce face asta?
Pai spune-i ca il placi desi incearca prima oara sa fi amica lui si atunci vezi daca te place. mult noroc
Idkrjek întreabă: