| alexia99 a întrebat:

happy Am si eu o problema.
Acum ceva timp, un vecin de-al meu care imi este si prieten de 10 ani mi-a zis ca se ia un baiat de el pe messenger si il ameninta si etc. Eu atunci i-am cerut id-ul baiatului si am incercat sa vb cu el (Sunt genul de persoana care protejeaza pe toata lumea in afara de minelaughing ) In acea seara am inceput sa vb cu acel baiat si l-am rugat sa il lase in pace pe prietenul meu si el mi-a promis ca nu o sa ii mai zica nimic. Dupa aceea am devenit amici si vorbeam destul de des. In vara asta, acum o luna si ceva, am fost la o prietena la casa ei de la tara unde, in timp ce stateam pe mess, incepusem sa vorbesc cu baiatul ala (Numit Geo) si vorbeam non stop, pana cand ne-am combinat si am fost impreuna 3 zile, timp in care el incerca sa ma protejeze si sa imi arate ca tine la mine, pana cand el mi-a dat papucii pentru ca niste prieteni de-ai lui au zis niste minciuni despre mine si el le-a crezut. La putin timp am vorbit si am analizat amandoi situatia si i-am explicat ca nimic din ce au zis acei baieti nu e adevarat, iar el a inteles si ne-am impacat. Doar ca in perioada aceea mi s-a parut ca era diferit, si ca se purta mai...rece cu mine. Pana intr-o zi cand mi-a zis ca ne despartim pentru ca el are prietena si o iubeste (dupa vreo lunad e zile). Azi am reinceput sa vorbim si am aflat ca el nu mai e cu fata aia, si ne-am impacat, dar nu imi pare rau pentru ca eu l-am iubit si il iubesc. Azi hotarasem sa iesim amandoi sa ne plimbam, si cand voiam sa ma imbrac si sa ma aranjez sa plec, mama mi-a zis ca nu am voie sa ies ca nu sunt destul de mare(Fac maine 14 ani) si ca nu am voie sa ies numai cu un baiat, ca daca era o gasca mergea si ca ea nu il cunoaste pe acest baiat si nu stie cine e si cum il cheama si din ce scoala e si etc...Atunci am incercat sa ii explic, dar nu m-a lasat si mi-a zis ca nu am voie si punct. Eu atunci am lasat-o ca ea si m-am dus la mine in camera si l-am sunat pe el si pe o colega si am plans in continuu, pentru ca nu inteleg de ce mama face astfel de lucruri si nu ma lasa macar sa ii explic pentru a ma intelege...Deci, intrebarea mea e, ce sa fac ca sa ii demonstrez mamei mele ca tin la baiatul asta si ca sunt destul de matura pentru a fii cu el?

Răspuns Câştigător
| BlueViP a răspuns:

Daca te-a inselat odata nu o sa o faca din nou? Ai putea sa-i spui mamei take ca decat sa fi nevoita sa o minti, mai bine te-ar lasa, pentru ca ai putea sa iesi cu el pe ascuns, dar vrei sa fi onesta. Ii poti spune si ca ar trebui sa aiba incredere in fiica ei pentru ca ea a crescut-o si i-a dat o educatie buna.