| IngeraspierdutinVise a întrebat:

Am si eu o problema.Acum un an,eu si o colega eram prietene cu doua colege si o fata din liceu cu un an mai mare,iar una din colegele astea avea un fost prieten de etnie roma care i-a cerut ei NR meu sa vb cu mine.El imi spunea tot felul de minciuni,dupa care mi-a dat NR tuturor membrilor familiei lui,iar fratele lui imi tot spunea minciuni si imi spuneau ba ca mama lor este bolnava,ba ca sora lor a divorțat,ba ca i-a fost rau verisorului,ba ca matusa a murit,in fine numai minciuni. Dupa care au inceput sa ma sune si un prieten de al fratelui si varul,iar dupa aceea am aflat de la una ca acea colega care fusese cu el împreuna cu o alta si o fata mai mare cu un an tot din liceu au vb ff urat despre mine cu ei si de asta nu am mai vb cu nimeni pt ca am realizat ce prieteni falși am si ce oameni rai sunt aia dar problema e ca cealaltă colega a vb in continuare cu ele pana cand s-a certat cu ele si ea.Dar problema este ca din cauza ca ea a fost mai mult timp prietena cu fata asta care era cu ala ea deja are informații si despre mine si bârfa continua,iar baiatul ala continua sa sune,nu i-am mai raspuns,m-a sunat de la o verișoara,si imi tot spune ca ma iubește si ca atunci cand o sa se întoarcă din Anglia ca a plecat la munca vrea sa fim împreuna,dar apoi a pus o poza pe fb cu o fata cu un inel ca s-au logodit,deci e clar ca ma freacă la cap fiindcă vrea doar sex.Iar cand am intrebat-o pe colega mea daca au mai vb ea susținea ca nu, dar am parola de la fb lui si vorbiseră si vb de mine.Eu nu mai vb cu nimeni dar nu stiu cum sa fac ca aceasta bârfa plus sunatul sa înceteze pentru ca deja imi fac discuții cu părinții, colegii si alți profesori.Stiu ca eu am fost proasta pentru ca am continuat prietenia cu acele fete deși mi-au făcut faze urate si ca am continuat sa răspund la telefon si sa cred minciunile acelor oameni dar acum bârfa deja e lansată si NR deja e dat si vreau sa se termine odată aceasta bârfa si aceste scandaluri de prost gust.Cum sa fac?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon si nu-l mai dai prietenelor deloc!

| gabriel87000 a răspuns:

Ma am vazut o chestie interesanta la tigani astia nespalati.eram intr-un magazin si un tigan era combinata cu o romanca. si ii cerea bani.sunt mincinosi si profitatori astfel de oameni daca prietena ta a decis sa vb cu el atunci distanteazate de astfel de oameni. tigani astia stau pe interes cu o pers nu e ceva sigur cu iei

| IngeraspierdutinVise explică:

A fost iubitul ei, si au profitat reciproc unul de altul, si in continuare profita chiar daca nu mai sunt de 2 ani împreuna,iar o alta fata din liceu cu un an mai mare vrea sa se culce cu el. Oricum,nu-mi pasa de panaramele alea, nu mai sunt prietena cu ele. Faza e ca el si ele plus încă o colega cu tot cu fratele lui vb in continuare urat despre mine si el ma tot suna, ma minte ca nu mai vb cu ea si de fapt eu văd pe Facebook lui ca vb si vb de mine, iar nu inteleg de ce el ma tot suna si imi spune ca ma iubește deși e plecat in Anglia si s-a logodit, i-a luat fetei si inel.Dar el tot insista sa fim împreuna cand se întoarce in tara, deși e logodit.Ce vrea:vrea doar sex sau sa profite in alt mod sau vrea un sprijin moral? Nu inteleg.

| IngeraspierdutinVise explică:

Pai tata nu stie tot.