Ma am vazut o chestie interesanta la tigani astia nespalati.eram intr-un magazin si un tigan era combinata cu o romanca. si ii cerea bani.sunt mincinosi si profitatori astfel de oameni daca prietena ta a decis sa vb cu el atunci distanteazate de astfel de oameni. tigani astia stau pe interes cu o pers nu e ceva sigur cu iei
A fost iubitul ei, si au profitat reciproc unul de altul, si in continuare profita chiar daca nu mai sunt de 2 ani împreuna,iar o alta fata din liceu cu un an mai mare vrea sa se culce cu el. Oricum,nu-mi pasa de panaramele alea, nu mai sunt prietena cu ele. Faza e ca el si ele plus încă o colega cu tot cu fratele lui vb in continuare urat despre mine si el ma tot suna, ma minte ca nu mai vb cu ea si de fapt eu văd pe Facebook lui ca vb si vb de mine, iar nu inteleg de ce el ma tot suna si imi spune ca ma iubește deși e plecat in Anglia si s-a logodit, i-a luat fetei si inel.Dar el tot insista sa fim împreuna cand se întoarce in tara, deși e logodit.Ce vrea:vrea doar sex sau sa profite in alt mod sau vrea un sprijin moral? Nu inteleg.
Marius339 întreabă: