1. Nu e vina ta ca nu au invatat colegii tai
2. Nu stiu ce inseamna prieten adevarat pentru tine. Amici e usor sa iti faci, prieteni adevarati e mai greu sa gasesti. Ori ai norocul sa te gaseasca ei pe tine, ori ii cauti tu
3. Nu cred ca ai cum sa o convingi, mai ales daca e mai in varsta. Cel mult poti sa o enervezi. Asa ca mai bine las-o balta
4. De fapt asta e singura problema adevarata. Esti foarte timida si nu ai incredere in tine. De chestia asta nu poti scapa pana luni
Poti sa te schimbi in timp. Pentru asta iti trebuie vointa si prieteni buni care sa te ajute.
Nu mi se pare normal sa nu vorbesti cu parintii tai despre problemele tale.
Eu daca am nevoie de un sfat prima data cu ei vorbesc si abia pe urma cu altii.
Eu in general sunt tupeista dar cand trebuie.Dar acum ma ingrijoreaza ce vor spune colegii mei, de faza cu testul...profa ne trece notele foarte mici din cauza mea, si daca colegii imi zic ceva gen :
''E numai vina ta!''
''Da, mersi frumos desteapto''sau chestii din astea...
Ce ar trebui sa le zic...
I s-a mai intamplat asa unei colege care a avut o conversatie cu unul din colegi nu foarte fumoasa...dar daca imi zic ceva cu ce as putea sa le raspund (((((((((
Mor de teama din cauza la ce ar spune colegii mei
La cate mutre plangaciosase pui nu se vede ca esti tupeista Tu singura ai zis ca ti-e frica de orice, deci e clar ca nu ai deloc incredere in tine.
Tu stii mai bine ce relatii ai cu colegii tai.
Sincer, mie putin mi-ar pasa daca ar comenta colegii mei ca din cauza ca am dat eu ochii peste cap le-a trecut lor note mici. Nici nu cred ca ar avea cineva curajul. As face si misto de ei. E cam comic oricum. Trebuiau sa invete si nu mai conta ca iti dai tu ochii peste cap.
Plus ca nu cred ca profa va trece la toti notele mici numai pentru asta.
Oricum, din cate vad eu tu nu poti sa faci fata unei conversatii mai putin placute cu colegii tai. Asa ca incearca sa le spui ce ti-a zis Tha_Nebuna_1995.
Asta e si adevarul pana la urma.
nu pun fete plangacioase ca nu am incredere in mine
Pun fete plangacioase in primul rand pentru decor si in al doilea rand pentru ca ma voi simti prost cand colegii mei imi vor tine predici...
De tupeu,nici nu mai zic,am tupeu la greu dar nu prea stiu cand sa il folosesc.
Oricum, soarta, ce vor sa fac, s-a intamplat, s-a intamplat data viitoare nu am sa mai fac asa.
'Eu in general sunt tupeista dar cand trebuie.'
'...am tupeu la greu dar nu prea stiu cand sa il folosesc.'
Ciudat
Da...mie mi-e ca ma voi simti naspa...
Fa-ti curaj si vorbeste cu maicata...nu de alta da ai atitudine de EMO, te sperie viata.
Am vorbit cu mama.A zis ca sa nu mai fac figuri si fete din astea pentru ca jignesc.Dar nu stiu cum as putea sa ma duc luni la scoala, ce vor spune colegii mei...ma vor ignora, si cum sa raspund daca imi zic ceva? :-s
Nu stiu ce sa zic... spune-le ca nu aveai de unde sa stii ca le va trece daca nu va da teme, tu vraiai doar sa scapati de tema
Eu cred ca ai si tu o vina nu neaparat ca ai spus sau asa ceva ai o vina si ca nu ai invatat suficient.Ar trebui sa vorbesti cu mama ta.Va stii ea ce sa faca.