Tocmai ma
din kuza parului
Rade te.
Asta e solutia
Daca nu merge sa ma pomenesti
Pai, cati ani ani? Ai putea incerca sa te epilezi, poate asta e cauza transpiratiilor abundente! Apoi cumpara-ti un deodorant solid ( Lady Speed Stick sau Dove ), si vei vedea diferenta!
Cu gilette sa te epilezi, la dus pe pielea umeda si cu gel de dus sau sapun. daca ai aparat epilator si il suporti( ca e cam dureros daca nu esti invatata), il poti folosi.
Buna!
Nu stiu daca este cea mai buna idee dar cred ca ai putea sa te epilezi la subrat. Ia ideea mea in considerare si vorbeste cu parintii tai despre asta. Ai putea sa schimbi deodorantul, depinde si ce deodorant folosesti (rollon-urile mi se par cele mai bune, iar ca marca nu stiu ce sa iti recomand, poate stiu alte fete).
Sper sa reusesti sa scapi de aceasta problema.Sa ai o zi buna!
Epileaza-te.mai ca de aia transpiri asa rau si. mirosi! Cu ce sa te epilezi? Cu crema epilatoare sau. biguri, senzitive... dar ai girja. apoi poti sa iti dai cu deodorant! Dar daca te epilezi cu crema. sa citesti bine pe ea, ca sa o poti folosi cum trebuie. pentru ca din cate stiu dupa folosire nu trebuie sa iti dai cu deodorante. 12 ore.sau 10.scrie acolo exact! Oricum nu o sa mai mirosi o sa vezi, incerk,,, adica trebuie neaparat sa te epilezi! Vb si tu cu mama ta!
Parul intretine transpiratia! Trebuie sa te depilezi. Iti recomand Garnier mineral sau Rexona.
Si cum suporti sa stai cu parul ala la axile ?
Fratee! Epileaza. te si poate iti mai trece mirosul.Nu stiu ce sa spun.Am o vecina care are alegie la sapun si e constienta ca miroase. Degeaba se da cu toate deodorantele ca nu reuseste sa scape de miros
Pa Pa:*
Oooo esti mare epilazate degeaba te dai e din cauza parului si ca deodorant iti recomand lady Speed Stick, dove sau rexona sunt foarte bune
miriaaaanaa3 întreabă: