Incearca sa iei legatura cu el. Reveniti la o prietenie stransa si incearca sa o cunosti pe prietena lui. Poate reusesti sa iti dai seama cateva lucruri. De exemplu: ce are ea si nu ai tu, (in cazul in care te poti imprieteni cu ea foarte mult: ) ce ii place la el, se poate sa nu il mai placa sau ceva. Incearca sa gasesti ceva ce nu merge la relatia lor si sa scoti in evidenta acel ceva(nu exagera totusi). (nici o relatie nu poate fi perfecta ca doar nu suntem in romanele de dragoste) daca nici una din lucrurile astea nu reuseste incearca sa iti gasesti un alt prieten(asta va fi mai greu) ca sa il uiti. Succes. Sper ca te-am ajutat!
Exprima-i sentimentele tale, spune-i ca-l placi, ca ai vrea sa fii cu el, transmite-o prin prieteni comuni daca tie ti-e rusine, bafta:*
Si tu crezi ca el va renunta la relatia aia de aproape 4 ani? Eu nu cred.Si cred ca nu iti convine postura de roata de rezerva.Problema grava e ca ti s-a pus pata rau de tot pe el si nu mai vezi pe nimeni in jurul tau.Keep your mind open
Alexandramaria99999757 întreabă: