Asa am patit si eu pe la 14 ani si am continuat sa ne vedem pe ascuns dar cu foarte mare grija si foarte rar pana cand el si-a gasit alta Spune-i mamei tale ca de cat sa te ascunzi de ea mai bine accepta sa ai un prieten, pentru ca oricum tu ai crescut si vrei sa ai un prieten!
Vorbeste cu mama ta. Trebuie sa aveti o discutie ca de la mama. la fiica. Fa'o sa inteleaga ca ceea ce faci tu nu e asa rau pe cat credea ea.si spune'i ca deja nu mai esti un copil ai 14 ani. trebuie sa t maturizezi nu sa stai mereu sub "aripa" ei
Sper ca te'am ajutat!
pa; x
Mmm...ar trebui sa ii spui ce simti cutoate ca va rectiona cam aiurea cred eu, trebuie sa constientizeze ca ai nevoie de respect si de viata ta. Spune-i ca ii esti si ii vei fi mereu recunoscatoare pentru ca a avut grija de tine, dar adolescenta ete o parte frumoasa a vieti si trebuie sa telase sa profiti de faptul ca esti tanara. Iar vorbitul a telefon este ceva ce fac si eu chiar zilnic cu orele, trebuie sa ii spui mamei tale ca ai nevoie a comunici cu prietenii tai macar 20 de minute, asa vei fi mai relaxata iar activitatile tale zilnice vor merge mai ine.
Mult succes iti urez! pupici multi
La varsta asta, inca depinzi de parinti. Eu zic si cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ca il iubesti. Daca nici asa nu merge, n-am idee ce ai putea face. Doar sa va intalniti pe ascuns