| Elena_9918 a întrebat:

am si eu o problema am fost indragostita de un baiat sa-i zicem A.am stat mult timp cu el pentru ca suntem din provincie sunt 2 sate alaturate eu stau in unu el sta in celalalt.nu puteam sa ne vedem foarte des nu era distanta mare dar venea da cate ori putea.cand s-a terminat anul scolar nu puteam sa ne vedem asa des. dar totus ne intanleam.intr-o seara l-am sunat sa-l intreb ce face cand mi-a raspuns"a zis ca-i pare rau ca nu mai putem sa fim imreuna se simte atras de mine dar nu stie ce sa faca"dupa 2 saptamanii.isi pune catva prieteni sa ma caute sa vb cu el.m-a sunat pe tel.la un prieten ca eu nu-i mai raspundeam si m-a intrebat. daa mai vreau sa fim impreuna si i-am zis ca da.relatia nu a durat mult. din cauza unor prieteni...intre timp am aflat ca el s-a despartit de mine sa se impace cu ex. iubita lui(e o poveste mai lunga cat am stat cu el ne certam ne impacam)dar cat am stat cu el pot sa jur ca tinea la mine cand eram cu el ma simteam ca o printesa dupa ce ne-am despartit eu m-am impacat cu fostul prieten nuh.nu sunt mereu fericita alatur de el hai sa-i spunem. C nuh.cat timp stau cu el ma simt bine dar uneori aproape mereu ma simt nasol ca ne-am impacat si ma gandesc la A dupa aste m-a sunat A si ma intreat daca stau cu C si i-am zis ca nu atunci nu (stateam cu el era cu 0 zi inainte sa ne cuplam)si m-a intrebat daca as mai vrea sa fim impreuna i-am zis ca nuh.acum nuh. ce sa fac cu A m-am simptit bine il iubeam era o dragoste ca in povesti dar cu final trist cu C nu pot sa spun ca ma simt bine dar mai am unele clipe cd imi pare rau nuh.nuh. ce sa fac A nu o sa mai invete in sc in care invat eu o sa plece ca trece a9-a.nuh.ce sa fac un sfat? va roglaughing)))dau funda si la C tin...va rog un sfat?

Răspuns Câştigător
| zhuzhu a răspuns:

Pai asa e. cu cel pe care il iubesti te simti bine dar nu e de tine, pai pune-i pe amandoi in fata ta (in imaginatie) si vezi ce are unu si nu are altu, celalalt s-a despartit de tine pentru fosta lui nuh? eh atunci cand ea il mai cauta poate iar se impaca si iar te lasa, nu fi sigura pe el, poate tine la tine nu zic nu dar vezi ca ea e mai importanta.si daca de fiecare data te impaci cu el te ia de fraiera si stie ca il tot astepti si mai ales ca pleaca de la scoala ta mai bine lasa asa cum e.

1 răspuns:
| rvr a răspuns:

Nu stiu ce sa zic este o poveste cam complicat eu as zice sa lasi timpul sa le faca pe toate treci peste asta baieti nu preau sentimente ca noi eu zic dk te iubea cu advearat se intoarea la tine. eu cred ca toti sa treci peste asta si sa iti gasesti altu happy funda>?