| BiancaBia2000 a întrebat:

Am si eu o problema. Am nasul cam maricel si nu stiu ce sa ma fac. Mi-e rusine sa stau din profilsau chiar din fata! Multi au facut misto de nasul meu. Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Sigur ai multe alte calitati care compenseaza marimea nasului tau!
In primul rand, trebuie sa te simti tu bine cu tine, sa nu te mai vezi urata. Daca ceilalti vor vedea ca tu te simti bine, nu se vor mai lua de tine. Sau vor incerca, insa daca vor vedea ca pe tine nu te deranjeaza, nu vor mai avea farmec glumele lor. Ia si tu in ras chestia asta. Adica daca ei spun 'uite ce nas enorm are' atunci tu poti sa spui 'da, eu am simtul mirosului mai dezvoltat decat oricare dintre voi'.
Succes! happy

8 răspunsuri:
| xsweetylovex a răspuns:

Problema asta am avut.o si eu...si am incercat sa ascund asta cu diferite tunsorihappy gasesti pe net ce fel de tunsori iti trebuiewinking

| TheFACKYouTub a răspuns:

Mulri au nasul mare, V.vijelie, cornel palade, s-au cum il cheama.si au succes
nu nasul conteaza, conteaza ce ai in inima si ce ai in ceea ce porti pe gat
frumusetea e trecatoare
iubirea e nemuritoare

| Ofiintă a răspuns:

Buna

In mare parte n-ai ce face pentru ca asta este natura.
Singura solutie este chirurgia estetica dar numai la implinirea varstei de 18 ani
Dar pentru asta poti sa stai linistita caci nimeni nu are nasul perfect, unii il au stramb si nu vad ca s-ar plange altii au nas mai bombat, in fine fiecare dintre noi are ceva aparte.
Numai bine
pa, pa

| 愛日本 a răspuns:

Nu poţi face absolut nimic în legătură cu asta, dacă aşa te-ai născut aşa rămâi.Doar dacă nu vrei să faci operaţii estetice.

| LiK3 a răspuns:

Nu e cine stie ce.Probabil ceilalti rad deoarece sunt invidiosi pe tine, pentru ca asta te face unica dar daca vrei sati rezolvi problema sfatul meu e sa te operezi dar mai bine ti-am zis lasa-l asa cum este pentru ca asta te face unica.

| Ramonaaaa a răspuns:

Bună,
Cel mai bun ''remediu'',ca să zic aşa,ar fi rinoplastia. Dacă eşti încă minoră şi nu ai acordul părinţilor sau,pur şi simplu, nu vrei să apelezi la operaţie nu îţi rămâne de făcut decât să te resemnezi şi să încerci să camuflezi sau să distragi atenţia de la nas printr-un machiaj reuşit al ochilor sau printr-o tunsoare frumoasă.
Ar fi bine să ai în vedere, că nu trebuie să apelezi la o tunsoare scurtă deoarece va scoate şi mai mult în evidenţă nasul.
Uite aici câteva tipsuri dacă nu te-ai lămurit complet :
http://lectiadestil.ro/......ele-fetei/
http://www.femei-moderne.ro/......,6692.html
Uite aici o altă întrebare asemănătoare cu a ta care te-ar putea ajuta:
http://www.TPU.ro/......-mai-mare/
Drept consolare, dacă eşti încă îngrijorată, uite aici câteva vedete cu nas mare dar care se bucură cu toate acestea de admiraţia multor oameni :
http://www.perfecte.ro/......-mare.html
Baftă multă şi nu uita : cine te place, te place şi aşa :D!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca multi au incercat sa te incurajeze, sa-ti spuna ca nu conteaza. De ce? Daca realitatea e alta, de ce sa o ascundem? straight face Doar ca sa-ti dea o iluzie care dispare o data ce ai pus piciorul pe strada?
Uite cateva sfaturi:
Machiajul corector pentru nasul turtit

Nasul turtit este acel tip de nas scurt, cu partile laterale extinse in latime. Un nas turtit se mascheaza folosind o nuanta de fond de ten mai inchisa decat cea pe care-o folosesti pe restul fetei. Aceasta nuanta se aplica pe partile laterale ale nasului ("aripile nasului"). Dupa ce-ai aplicat fondul de ten, aplica si putina pudra mai inchisa decat fondul de ten de pe restul fetei, cu o pensula subtire ce iti poate oferi precizie.

Nu-ti face probleme daca ai nasul turtit…

Pe linia mediana a nasului, adica pe mijlocul lui, aplica un fond de ten mai deschis sau o lotiune iluminatoare. Ai grija ca tonurile de culoare sa nu difere foarte mult in zona nasului, estompandu-le suficient de mult incat sa nu se observe diferente inestetice de nuanta. Un alt truc ar fi pensarea sprancenelor cat mai apropiate una de cealalta, in forma unghiulara.
Machiajul corector pentru nasul lung

Nasul lung poate parea mai scurt daca aplici pe varful lui si la radacina un fond de ten mai inchis, iar apoi o pudra la fel de inchisa. Daca nasul tau este si lung si latit, atunci trebuie sa aplici fond de ten si pudra de nuante mai inchise si pe partile laterale. In acest caz, sprancenele ar trebui sa fie cat mai apropiate de ochi. Evita sa le arcuiesti foarte tare, dand impresia de arcada inalta.

Un nas lung nu e inestetic, daca-l machiezi asa cum trebuie.

Daca-ti tunzi parul cu breton, nasul tau poate parea mai scurt. Evita parul lung si drept lasat pe langa fata.
Machiajul corector pentru nasul mic si subtire

Pentru acest tip de nas, acopera atat partile laterale cat si partea mediana a acestuia cu un fond de ten mai deschis la culoare, peste care aplica o pudra iluminatoare. Sprancenele ar trebui pensate mai subtiri, dar si cu o distanta putin mai mare intre ele.

Nas mic.

Machiajul corector pentru nasul mare

Coloreaza nasul in intregime in tonuri mai inchise decat culoarea tenului. Ai grija totusi ca trecerea de la nuanta naturala de pe intreaga fata la aceea mai inchisa de pe nas sa nu fie vizibila – incearca sa imbini si sa estompezi culorile intre ele cu ajutorul unei pudre de culoare medie aplicate cu un pamatuf pufos. Evita sa-ti tii fruntea descoperita – coafura ideala este cea cu un breton mai umflat, des, cat si parul ondulat, cret, ravasit.

Nasul mare nu e motiv de panica – inchide tonurile machiajului si va fi in regula.

Machiajul corector pentru deviatia de sept

Cel mai bine ar fi sa tratezi aceasta problema apeland la medic si operand-o (cu cat mai devreme in viata cu atat mai bine), insa pana faci acest pas, poti sa corectezi problema cu ajutorul unui fond de ten mai inchis pe zona afectata (care iese in afara liniei standard a nasului), iar pe cea opusa un fond de ten mai deschis. Estompeaza culorile intre ele cu ajutorul unei pudre.

| ElizaGadea a răspuns:

Poti incerca sa te machiezi cu umbre, sa estompezi cumva forma, uita-te pe www.gamine.ro daca esti curioasa cum