Diferenta de 10 ani e destul de mare, inteleg reactia parintilor tai.Parerea mea e sa mai ai rabdare, nu te grabi, incearca sa-ti convingi parintii ca va iubiti, e mai bine sa ii ai de partea ta.
Nu stiu ce sa zic... Intr-un fel o inteleg pe maica-ta... Trecand peste problema cu religia... Spui ca sunteti de 3 ani impreuna... adica de cand aveai tu 14 ani... de cand erai minora... El avea 24... Ar fi trebuit sa tina cont de asta (dupa parerea mea)... Am inteles ca va iubiti... dar... va si intelegeti? Crezi ca esti dispusa sa renunti la adolescenta pentru a-ti intemeia o familie de la 18 ani? Esti dispusa sa faci sacrificii pentru relatia asta? Ai grija sa nu regreti mai tarziu alegerea facuta. Gandeste-te bine si apoi ia o decizie. Mult succes in viata!
Consider ca gresesti cand te gandesti sa te mariti la 18 ani si sa pleci neaparat de acasa... el te-a corupt practic... aveai 14 ani cand ai inceput sa vb cu el. Parintii tai trebuiau sa actioneze mai din timp ca sa nu se ajunga aici...si cand spun sa actioneze, ma refer ca trebuiau sa va desparta. Acum tot ce poti sa faci este sa ii convingi sa fie de acord cu situatia voastra asa cum e, fara sa te casatoresti si sa te muti in casa pe care el a construit-o pentru voi. Poate ca acum nu iti dai seama pentru ca il iubesti mult pe baiatul asta dar mai tarziu sigur o sa regreti. Cam asta e parerea mea, tu fa cum crezi ca e mai bine pentru tine. Bafta
Si intre parintii mei sunt 11 ani diferenta... daca va iubiti mult nu cred ca mai conteaza varsta.
Iubirea, draga mea, de multe ori nu are varsta si nici bariere. Daca parintii tai tin la tine cu adevarat ar trebui sa te lase sa iti continui relatia cu acest barbat, deoarece parintii isi dorec ca rodul lor facut din iubire sa fie fericit, iar tu esti fericita alaturi de acest barbat.Incearca sa ii explici ca daca se mai poarta asa cu tine risca sa te piarda pentru totdeauna.
bye:*
In mod normal, daca as fi citit doar prima parte ...as zice ca nu sunt sigura ca tine la tine.
dar asa, dupa 3 ani...nu stiu ce sa zic. ai avantaj ca ai lui sunt de acord. iar daca situatia este atat de tensioanata cu ai tai, te ai putea muta cu el.
dar te sfatuiesc sa nu te mariti inca cu el... din mai multe motive.
unul dintre ele ar fi si diferenta de varsta...
parerea mea.
Pai nici eu nu as fi de acord cu o relatie de genu. Iar asta cu "o sa ma casatoresc cu el pe ascuns nu e decat teribilism.eu zic sa te mai gandesti
Sati linistita...eu sunt in aceeasi situatie eu am 17 ani si el 25 si parintii mei nu stiu inca dar daca afla sunt instare de orice...suntem de 1 an impreuna si ne iubim mult suntem in Spania si eu o sa ma mut cu el o data ce fac 18 ani nu mai suport sa ma intalnesc cu el pe ascuns...