| Dana1793 a întrebat:

Am si eu o problema. Anul trecut am cunoscut un baiat, am facut schimb de numere, am mai vorbit de doua trei ori. dupa ce am inceput scoala nu prea am mai vorbit. Vara asta l-am vazut iar si mi s-au trezit fluturasii demult adormitihee hee. Din pacate numarul nu-l mai am pentru ca mi s-a stricat telefonul. Cand ne vedem nu ma saluta dar se uita foarte insistent la mine. El are 20 de ani iar eu 15, in plus are si prietena (dar niciodata nu i-am vazut stand impreuna), as vrea si eu niste sfaturii, cum as putea sa intru din nou in vorba cu el, sau macar sa-l fac sa-mi vorbeasca, sunt indragostita de el si nu pot sa mi-l scot din minte.

3 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Simplu happyDaca deja v-a cunoasteti de mai mult timp, incearca tu sa intri in vorba cu elwinkingNu e mare lucru happy

| eewan a răspuns:

Eu cred ca totusi diferenta dintre voi e mare acum(poate mai tarziu nu)..ai 15 ani inseamna ca intri in a 9a..eu ti-as recomanta sa uiti de el si sa te distrezi la liceuhappy nu neaparat cu un iubit sa nu te doara capul...si daca vrei sa fie prietenul tau, el o sa se numeasca pedofil si rezulta ca tu o sa fii minorulwinking..mai asteapta si tu 2-3 ani si apoi poti sa ai o relatie cu cineva mai mare daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu tupeu inainte, intra in vorba cu el si vezi cum reactioneaza. Daca e indiferent fata de tine uita-l la anii tai mai ai timp berechet sa te indragostesti.Nu sari in bratele primului baiat care iti apare in fata.Mult succes in continuare. pupici pa