Daca il placi du'te si spune-i! Poate, cu putin noroc veti ajunge impreuna, nu te teme nu ai nimic de pierdut, daca te place si el, poate puteti fii impreuna. Sa nu te temi de un raspuns negativ, fii optimista, ai curaj daca nu te va place nu conteaza, mai sunt si alti baieti, ai incredere in tine si vorbeste cu el. Sper sa functioneze. Funda?
Buna.
Pai daca du 5 6 luni de cand il cunosti si il placi el nu o facut nimic in privintza aceasta, cred ca nu te place foarte mult(imi pare rau sa-ti spun asta dar e parera mea)
Dar daca tuh chiar nul poti uita, incearca sa vorbesticu el despre sentimentele lui dar nu direct,, mai pe ocolite.
Sper ca te-am ajutat:*mult noroc:*
Voi fetele mereu snteti lesinate daca se uita baiatul pe care il iubiti la voi. Nu iti poate spune nimeni daca te place sa nu din ceea ce ne-ai scris aici.Incearca si u sa il atrai cumva si nu te mai holba la el ca la 7 feluri ca va crede ca esti obsedata de el si atunci hiar nu mai ai sanse. Good Luck!
Uite nu sunt obsedata. am dat niste date clare. vroiam sa stiu daca ma place sau nu. Nu sa.ti aratsi u talentele de baiatu macho . Sh nu pot face nimic pentru. ca e prieten cu colegu meu. probabil ca s-a cam prins ca.l plac. In orice caz multumesc frumos pentru raspunsurile voastre . nu pot sp ca nu ma.ti ajutat. Multumesc anticipat!
Aaa. sh. el nu stie asta. nu stie ca il plac. . Asta e. Scuzati ca nu am dat toate detaliile. Nu vb. Dar se uita la mine. Insistent uneori . In orice caz multumesc!
Poi daca iti place cu adevarat de el trebuie sa i-o spui altfel o sa creada ca nu il placi poate si el te place trebuie sa incerci nu ai nimic de pierdut... daca iti zambeste poate este o vreo sansa... Funda?:X
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: