Daca lasa capul in jos cand treci pe langa el... te place iti spun din propia experienta, probabil e foarte timid incearca sa vb cu el
Scrie pe un bilet id-ul tau de mess si dai biletul. O sa va fie mult mai usor sa vb pe messenger decat face to face,,, cel putin pentru inceput apoi totul o sa vina de la sine.
Am mai spus-o la cineva. Voi fetele nu trebuie sa asteptati intodeauna ca baiatul sa faca primul pas. Poate e prea rusinos, daca lasa capul. Daca crezi ca poti rata ocazia de a avea ce iti doresti, atunci asteapta tu sa faca el primul pas.Caci poate il face altcineva pentru tine
Eu cred ca te place, indiscutabil, vezi daca nu faci el primul pas, incearca tu sai iesi in intimpinare poate e un pic prea timid, sparge tu gheata,, bafta =*
Da ai sanse si eu am crezut inainte la fel despre un baiat de 16 ani care e cu 4 ani mai mare ca mine si acum ies cu el o relatie de 9 luni deci incearca sa vb cu el nu stiu la mine l-am tachinat mult si i-am ramas in cap de asta m-a placut eram sing fata care nu-l placea
misauratcuviata întreabă: