E foarte important sa ascultati de sfatul psihiatrului. E cadru medical si stie ce spune. Daca el va considera ca pacientul e mai bine sa stea o perioada singur, fa intocmai.Cred ca are nevoie de multa odihna si tratament specializat
Pff, e greu, chiar e ceva complicat. Daca tii la el ramai cu el si cum spui tu, sa vezi daca se face bine sau nu. Daca continua asa nu are rost sa te chinui, si uitarea e in legile omenesti.Si sa nu te simti ca si cum l-ai lasa la greu ca el si-o face cu mana lui.Incearca sa vorbesti deschis cu el sa-i spui ca suferi cand iti face asa si ca nu numai el e cel care sufera. Sper din tot sufletul sa-ti rezolvi problema:*:*
Totul depinde de ceea ce vrei tu cu adevarat, daca sti ca simti ceva fata de el cred ca ar trebui sa mai incerci. Daca el este cel care creeaza tensiunea in relatia vostra ai putea incerca tu sa faci ceva in acesta privinta, insa nu te mai stresa atat pentru ca nu rezolvi nimic si il poti face si pe el sa se simta vinovat ca te complica cu problemele lui.
Asta imi aminteste de un citat care imi place mult... "Poate ca trebuie sa iubim ceea ce nu putem sa intelegem."
Despartete de el si ramanetzi prieteni si ajutal si asa vei fi si tu si el fericiti
Penaaaa1 întreabă: