anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema care ma macina zi de zi...Imi place foarte mult de un baiat mai mare ca mine cu 3 ani, eu am 15 ani stiu ca vi se pare absurd, dar asta e...cand ne am cunoscut era foarte incantat vorbea cu mine zi de zi cand il sunam sa iasa afara iesea... dar cum a aflat de la o prietena ca il plac s-a schimbat brusc si s-a racit in comportament, stiu ca a suferit dupa fosta lui prietena si acum are doar aventuri si prietenei mele i-a dat de inteles ca nu vrea sa ma implice si pe mine in astea adica sa nu isi bata joc de mine si sincer il admir pentru asta ca daca era altul il locul lui nu ezita ...Eu sunt si o fire care se ataseaza foarte repede de unele persoane si el face parte din acestea si nu stiu ce sa faccryingpur si simplu ma gandesc si nu imi vine nici o idee...incerc sa-l ignor si pe mess cu gandul ca poate o sa se bage el inseama, poate imi simte lipsa stiind ca vorbeam mereu cu el, poate o sa si puna intrebarea :ma fata asta ma placea si vorbea mereu cu mine oare de ce acum nu se mai baga in seama cu mine? nu stiu ce sa fac...si am vazut si multe prietene mi au spus ca e agitat cand stau cu alt baiat de vorba si din astea si ca inainte ma manca din priviri acum nu prea ma mai priveste ...prima oara am crezut ca e suparat pe mine, dar cand l am intrebat a zis nu a fost niciodata...

4 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Poate inca nu i`a trecut suferinta cu fosta lui prietena. Ai rabdare cu el, asta daca nu vrei sa intri in aceasta relatie doar ca sa il consolezi pe el. Ofera`i prietenia ta si arata`i ca esti alaturi de el. Dar daca simti ca nu e pregatit sa fie impreuna cu tine, eu zic sa nu mai insisti, pentru ca e posibil sa ai chiar tu de suferit. Daca te place, sigur nu va ezita sa iti arate lucrul asta. Bafta!

| parampam a răspuns:

Sunt doua situatii:
1.Fie te considera doar o simpla prietena sau chiar isi doreste mai mult de la tine, si nu vrea sa te faca sa suferi, deoarece stie ca inca mai sufera dupa fosta prietena si nu are sentimentele prea clare.
2.Fie asa este el un aventurier care zboara din floare in floare si nu isi doreste angajamente, adica o relatie serioasa.
Eu tind sa cred ca e prima varianta.Ar trebui sa te bucuri ca nu isi bate joc de tine.Petrece-ti cat mai mult timp cu el, arata-i ca ii esti alaturi, nu il presa, nu ii face declaratii de dragoste siropoase.Cand isi va da seama daca te place sau nu, va actiona asa cum trebuie:fie iti va spune ca te place si ca vrea sa fiti impreuna, fie isi va gasi o alta prietena.

| antonelk a răspuns:

Iintre mine si prietenul meu sunt 4 ani diferentabatting eyelashes

| gabrix a răspuns:

Pai. eu cred ca vrea sa fiti doar amici. sa aiba un prieten care sa ii spuna orice. si mai ales cum o suferit dupa ultima prietena. da. si mai e posibil, poate crede ca daca o sa fie cu tine o sa te faca sa suferi si cred ca nu vrea asta. asa ca. mai bine vorbeste deschis cu el. e cel mai bine asa si o sa vezi ca o sa rezolvati lucrurilewinking bafta