| coxx a întrebat:

am si eu o problema. cine ma poate ajuta si pe mine ...imi place de un baiat... dar el e cam rusinos ( si eu ) si nstie cum sa faca primul pas, multi prieteni de ai lui mi-au confirmat asta happy
de multe ori flirtam laughing
dar nu prea avem curaj sa ne vorbim
cam ce ar tr sa fac?
funda :*

Răspuns Câştigător
| EduardPaul94 a răspuns:

Buna.pai spune-i si tu ca iti place de el asa undeva unde nu e prea mult lume. undeva unde sa fiti doar voi doi.ca la un baiat daca ii zice o fata ca ii place de el accepta cu siguranta ideea.si pe urma vezi daca nu iti respinge ideea ii propui o relatie(asta in cazul in care nu o s-o faca el inaintea tawinking.)ideea e ca tu nu ai nimic de pierdut daca ii zici chestia asta asa ca lasa rusinea.o sa vezi ca dupa ce o sa va cunoasteti mai bine treptat o sa scapati amandoi de timiditatea asta reciproca. poate cine stie o sa aveti o relatie foarte stabila daca va indragiti unul pe altul ...noroc

1 răspuns:
| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Sa-l intrebi intr-o zi ceva de genu :"ia spune mah.uh ai gagica?".si poate va zil\ke "nu" si poate te va intreba acelasi lucru si tu vei aplika acelasi raspuns ...trebuie sa-ti faci curaj. altfel simpatia va trece si ar fi chiar pakat sa se risipeasca sentimentele dintr-o prostie de timiditate!