| Pinky13 a întrebat:

Am si eu o problema.Cred ca va ramane fara raspuns.Am avut un BFFhappy. Bff il voi cosidera in continuare pentru ca : El m-a ascultat mereu, mi-a dat sfaturi, spunand daca e bine sau nu. pentru a face ceva! In cateva cuvinte. El a fost langa mine mereuu pana cand in viata lui a aparut o fata.Recunosc ca eu n-am suportat-o niciodata fiindca si-a batut joc de el si chestii oh go on. El inainte de aceasta fata, in urma cu 4 sau 5 luni, se despartise de iubita lui cu care a fost 6 luni. Pot sa spun ca aici dragostea, dar si cearta dintre ei au dus la rezultate dezastruoase.Peste 30 de taieturi pe mana! Baiat care sa sufere mai rau decat el! N-am sa mai vad.si nici nu voi mai vedea prea curand... Ea era foarte geloasa. tin minte o faza.cand el trebuia sa mearga cu o zi inainte de Paste la biserica, ea aa crezut ca se duce la curve.oh go on si rezultatul s-a vazut a doua zi. Si-a taiat venele. Etc. s-au intamplat multe lucruri pe parcurs.Incercand sa-i iau apararea cu inca 3 fete am picat de proaste. am injurat-o pe actuala iubita de atuncii. s-a suparat el foarte tare pe noi spunand ca ar trebui sa ne uitam in DEX pentru a vedea ce inseamna cuvantul 'prietenie'. A doua zi primesc 3 telefoane cu nr necunoscut. dar fiindca nu raspund, am dat ton de ocupat. A 4-a oara el era.am raspuns si a inceput sa-si ceara scuze. In fine.trecem peste asta. Ce urmeaza acum e.NASPA RAU fiindca eu si o fata am picat de proaste, deoarece iubita lui de acum a dat vina pe noi pentru ceva ce n-am facut.Aceaasta fata a spus ca nu stie ce sa creada daca el este google.sau nu deoarece nu-si explica unele lucruri.Eu si cu fata care este bagata-n acest fenomen rolling on the floor am spus ca nu este google.deoarece seamana cu tatal si cu surioara lui, dar in zadar, parca am vorbit cu peretii. o fata care este buna prietena cu iubita lui a spus ca este google si pe ea a iertat-o. dar draga lui iubita a mintit spunand ca eu si prietena mea am spus asta de el si desi noi nu l-am jignit cu nimic. el ne-a facut curve.jegoase.a zis ca suntem false.toata lumea a-ncercat sa-i explice ca noi i-am luat apararea, ca n-am facut nimic. dar in zadar! Iar acum cam in fiecare noapte sau sa spun seara, stau si ma gandesc si incep sa plang.Cum sa-ti lasi balta prietenii pe care ii stii de 2 ani si sa spui ca sunt falsi si nu ti-au fost niciodata alaturi cand de fapt s-a intamplat opusul? Cum iti poti lasa prietenii pentru una care doar isi bate joc de tine. si o stii de doar 3 - 4 luni?! Atatea intrebari fara raspuns.Toti imi spun sa nu mai plang pentru ca va face ca data trecuta... dar nu stiu ce sa cred.am inima impacata stiind ca eu n-am spus nimic din tot ce crede, dar se va-ntoarce roata. Scuzati-ma daca v-am aburit cu asemenea roman.Acum momentul mult asteptat. Spuneti-mi si mie, ce pot sa fac, pentru ca sa ma creada? Nu vreau ca prietenia sa se duca pe apa sambetei.desi in proportie de 95% s-a dus. Cei care vor sa-mi scrie, contactati-ma la id-ul de mess : toxic_substance_xd! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| alexeu998 a răspuns:

PFFffff nu sti sa vb romana sau daca stii sti sa scrii? Nu cont asta! Baiatul respectiv va veni la tine sigur cand fata respectiva ii va da papucii. Va veni la tine si iti va zice niste chestii in asa fel incat sa se imprieteneasca cu tine. Uita trecutul si cand va veni la tine gandeste-te la viitor nu la trecut! Sper ca te-am putu ajuta FUNDA?

4 răspunsuri:
| LiviuCris a răspuns:

Stai fara griji in cel mai fericit caz o sa vina cu coada intre picioare la tine! In cel mai rau caz o sa vina distrus la tine ca are probleme foarte grave!

| Shadder a răspuns:

Vreau o medalie pentru ca ti-am citit tot postul in care te-ai exprimat groaznic si din tot maldarul ala de litere primele 3-4 randuri si ultimele 2-3 ajungeau.

Nu poti sa faci nimic si nu trebuie sa faci nimic e chiar foarte simplu. Ai timp, ai rabdare, si gata daca se trezeste bine daca nu asta e 2 ani de prietenie nu inseamna chiar asa mult.

PS: Ce inseamna a fi "google"?!?!?!

| Pinky13 explică:

Mda.

| Pinky13 explică:

Google inseamna a fi fake!