| girlloveboy a întrebat:

am si eu o problema cu cea mai buna prietena [Q]de un an tot simt ca ma minte...azi am invitat`o la mine si a zis ca cica nu o lasa afr si dupa 20 de min am vazut-o pe geam am sunat`o si i-am zis:
eu: e frumos afr nu
ea: da dc
eu :parca nu te lasa
ea: eee acum m-a lasat
si i-am inchis telefonul dar tot ma uitam pe geam si nu parea suparata ca am facut asta ea de obicei ma suna etc si alta minciuna la care m-a deranjat a fost :
eu: nu l-ai sunat pe taicatu da telefonul sa vad
ea: uite X vezi ca este
eu:da la detalii
ea:uite
eu: nu vezi ca scrie 12 ian 2011 azi suntem in 15 ian 2010
ea: nu imi merge bine data
dupa o ora am verificat si nu era asa ...nu stiu ce sa mai cred
totul a inceput ca a mai intrat o alta [W] fta in grupul nostru aceea fata sa certat cu Y si a intrat la noi in grup de atunci ma minte in truna dar faza este ca W a vz si ea ca ma minte si este mereu aproape de mine si eu o cunosc din a 5 si mereu ma certam cu ea dar propri zisa mea cea mai buna prietena o cunosk din clasa 1 si mereu ne-am inteles bine am avut grija de ea daca se lua cine de ea ii luam apararea si tot eu ma bagam la belele vroiam doar sa ii fac bine dar acum simt ca nu trebuie sa mai fac asta sa o las sa se descurce
intrebarea ar fi : ce as putea face cu Q? dau funda la cel mai bun rasp scuze pentru categorie

Răspuns Câştigător
| babydolldeea a răspuns:

Mmmmm... foarte complicat dar asa se mai intampla se pare ca nu prea mai tine la prietenia voastra si eu am o prietena de 7 ani si mereu vorbeam multttt si detoate dar acum pur si simplu cand vreau sa povestesc ceva zice ca nu o intereseaza am inceput sa ma inteleg mai bine cu iubitul meu de un an jumate decat cu ea, iubitul meu ma suna de 3-4 ori pe zi si ea o data la o saptamana sau doua idea e ca oameni se schimb in timp ce cresc ei se schimba isi schimb unele pareri si caracterul si asa poate aveti caracter diferit si nu va mai intelegeti incearca sa vorbesti cu ea dar nu stiu daca se va schiba ceva sad asa sunt unele prietene nu le pasa si de ce simti tu le pasa numai de ele si de ce vor ele eu mereu am fost acasa la prietena asta a mea si cand o chem eu pe ea la mine aaa pai sunt racita aaa pai astept sa renovezi toata casa adica peste un an sau 2 laughing nu stiu sunt multe fete care sa iti fie prietene dar greu se obtine o prietenie adevarata si sa o si menti

1 răspuns:
| girlloveboy explică:

Scuze daca am scris gresitwinking