Buna! Eu in locul tau M-as forta pe mine sa nu imi mai pese.Totul sa de vina o obisnuinta, pentru ca altfel nu ai cum sa nu pui la suflet.Nu esti singura in aceasta situatie, sunt multi altii ca tine, chiar cunosc pe cineva.Asa ca nu mai pune la suflet sa nu te imbolnavesti.bafta!
Buna.
nu stiu ce sa zic.nu inteleg ce are mama ta.dc se poarta asa.si eu sunt cam in aceeasi situatie, numai ca eu stau la bunici, si e totusi mai bine.pe ea nu o intereseaza de mine, nu imi da nici macar 5 lei pe luna., ba mai mult.imi ia si pensia alimentara.ca parintii mei sunt despartiti.ai tai? nu ai zis nimic de tatal tau.te pup:*
Din câte am citit,tu nu i-ai dat motive să se comporte şi să-ţi vorbească aşa urât.Încearcă să o iei frumos de mână şi să vorbeşti cu ea.Poate că are nişte probleme, încearcă să o asculţi şi eventual să o ajuţi.Dacă nu înţelege nici aşa şi continuă cu vorbele urâte iţi rămân două variante :să rămâi lângă ea şi să o suporţi sau să strângi nişte bani şi să pleci.Eşti majoră şi nu eşti obligată să rămâi lângă un om care se poartă aşa cu tine. Eventual poţi să vorbeşti şi cu nişte rude, prieteni de familie care te-ar putea ajuta. Spune-le ce se întâmplă şi poate ei pot afla de ce mama ta se poartă aşa cu tine. Baftă!
Buna.Incearca sa nu o mai bagi in seama.Fa`te indiferenta.Asa poate o sa se mai reglementeze lucrurile.Te pup.:*