| Mariinelam a întrebat:

Buna! Am si eu o problema cu parintii...chiar as avea nevoie de câteva sfaturi! Deci sunt o fata de 17 ani, anul acesta împlinesc 18! De mica am fost timida si cuminte, mereu am ascultat-o pe mama, niciodată nu i-am trecut peste cuvânt, niciodată nu am pus gura pe tigara, niciodată nu am umblat prin cluburi, niciodată nu am stat noaptea pe afara nici macar ziua, doar in curte.
Mereu am fost doar pe langa ei! Dar am ajuns in punctul in care nu mai pot! Am un iubit de un an, care are grija de mine, ma respecta si pe mine si pe ai mei, nu e pervers, niciodată nu mi-a vorbit pervers. Doar ca noi trebuie sa stam doar in preajma partintilor mei. Nu avem voie nici măcar sa stam in camera cu usa deschisa, nu avem voie niciodată singuri....simt ca nu mai pot! Si nu inteleg de ce..pana la urma nu mai am 14 ani! Am zis ca nu o sa le spun nimic...doar sa împlinesc 18 si am sa plec! Am sa ma impun! Stiu ca ei încearcă sa ma protejeze, dar in felul acesta o sa ma piardă! Chiar nu mai pot sa trăiesc ca in pușcărie! Adica nu am voie sa stau cu iubitul meu in camera la un film?! (Cu usa deschisa) ajutați-mă va rog! Simt ca înnebunesc..nu stiu ce sa fac..va rog sa imi dati cateva sfaturi.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Primul sfat e să vorbești cu ei. Sa le explici punctul tau de vedere.
Și poate când te duci la facultate, daca te duci, alegi alt oraș