| littlebigdaddy a întrebat:

am si eu o problema cu parintii
Scuzati-mi franceza dar de la o vreme incoce ma *** la cap in continuu, c-am de cand am inceput clasa a 10-a
In vacanta nu erau asa, faceam sala, kickbox aveam o dieta stabila, acum... cum ajung acasa de la scoala vine cate unu si face DE CE N-ai FACUT AIA?!?!?!?!?!?
Nu stiu... ma tot paste gandu-l sa explodez si sa le zic lucrurilor pe fata, sunt singurul oare?
Tot mereu mi-am spus ca este din cauza comunismului, unde toti s-au invatat cu Ceausescu ETC, *** habar n-au sa aprinda un calculator apai sa stie engleza
Intrebarea mea este, cum as putea sa fac sa ma mut, poate peste 2-3 ani [ cat mai repede posibil ] dupa ce termin liceul sa ma duc in armata, sa imi dea aia apartament si dupa aia poate sa ma pupe undeva, sau cum as putea sa ii fac sa ma lase in pace, mananca ca sparti si tot eu trebuie sa le spal vasele
Apropo sunt la filo, intensiv engleza
PS : nu ma luati cu " dar iei sunt parintii tai si blalala "
Vreau raspunsuri serioase
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Bolohan_Petronela_1998 a răspuns:

Da stiu cum e, desi sunt a 9 a,sunt foarte stricti,mai ales tata,parerea mea ar fi sa incerci sa ti gasesti cv de munca si sa lucrezi part time,cum iti permite orarul,sa ti strngi bani si cu cat strangi mai multi bani poti sa te muti de acasa! Nu trebuie sa faci numaidecat ce ti am spus eu,e o simpla parere,dar stiu ca e obositor,in fiecare zi explicatii, certuri, bla, bla, bla :/

1 răspuns:
| ana5 a răspuns:

Nu le mai da atata atentie, si nu te mai enerva din orice, spune si tu ca ai de invatat si nu poti sa speli vasele.big grin