Asa e si al meu.
M-am dus la coafor ca vezi Doamne au acolo placa buna si intinde-ciuciu, ca nu m-a tinut nici 2 ore intinsul-m-a mai imbaxit tipa si cu jumatate de cutie de ceara, degeaba
Apoi m-am facut eu cu o placa din aia de vreo 200 lei si a stat bine merci fara fixativ/ceara cateva zile, pana am facut baie.
deci asta e secretul...placa cat mai performanta, cu reglare de temperatura-Remington cea mai indicata, de ceramica neaparat.
Poi daca nu vrea sa stea atunci incearca sa iti schimbi stilul la par, sa arate bine si asa cret, nu iti distreuge parul
Bafta!
Buna. Stiu prin ce treci ca asa ondulat e si al meu si ajunsesem intr-o perioada sa ma fac aproape zilnic, mai exact odata la 2 zile cu placa *chiar daca am dat 300lei pe ea si pretul ar trebui sa reflecte calitatea,nu e asa cum zice Aiyda,ca daca e scumpa,automat e si buna* si dau sa indrept parul' asa cum dai sa bati la fasole,in zadar. Nu vrea sa stea de nici un fel,mai ales cand e umezeala sau bate vantu, ma face praf .
Ia-ti balsam special pentru par ondulat iar dupa ce te clatesti de sampon, aplica balsamul si lasa-l 5 min sa actioneze,apoi clateste bine,bine. Eu uneori mi-l mai las sa se usuce si singur, mai ales ca e cald afara,si apoi abia cand e uscat complet incep si
mi-l 'impart',prinzand o parte de par cu un elastic,lasand doar o suvita separat ca sa o intind ca lumea. Cand termin cu suvita aia,o leg si pe ea cu un elastic,dar nu foarte strans ca dupa se onduleaza si nu ma risc,mai cobor inca o suvita,si tot asa pana ajung la breton,si de aici e mai simplu :p
Daca stai sa te gandesti ca nu iti sta deloc si sa zici 'aoleu,cum arat,vai dar cum imi sta' sa stii ca,chiar nu o sa-ti stea. Nu stiu cat de solida e ideea asta care ti-am dat-o,dar fii sigur/a ca parul tau din moment ce e ondulat,nu poate fii foarte drept
Bafta, si in caz ca o sa gasesti vreo solutie care sa mearga, da-mi un msj
patrizia696 întreabă: