| BlueDreams a întrebat:

Am si eu o problema cu PC-ul.De vreo doua saptamani gandeste foarte, dar foarte greu si scoate un zgomot cand beculetul rosu este aprins, enervant zgomot.In plus cand il deschid si dupa ce apare scris WINDOWS, imi apare un ecran albastru si scrie ca local disk D este verificat si ca este recomandat sa continui.Chiar nu stiu ce are, o sa ma duc cu el bineinteles ca sa rezolv problema, dar poate cineva ar putea sa-mi dea o idee despre care ar fi problema.Mentionez ca are cam 6 ani si anul acesta i-am schimbat memoria, iar atunci mi-au spus ca si placa hard e "pe duca". Ar putea sa fie intr-adevar hardul? Multumesc!

2 răspunsuri:
| dadonexus a răspuns:

Da intr-adevar a cedat hardul iti dai seama dupa zgomotul pe care il scoate la citire si scriere zgomotul se accentueaza in functie de vechimea hardului deoarece se uzeaza avand in vedere ca pc'ul tau are 6 ani o sa fie greu sa gasesti harduri pe ata majoriatatea hardurilor noi sunt sata(2 si 3) interfata veche adica ata nu se ma gaseste se gaseste dar greu.

| NedelcuRemus a răspuns:

Pai aceasta problema este din cauza ca unele drivere sunt instalate gresit, RAM si harduri.Nu stiu rezolvarea.Scuze.Dar sper ca te-am ajutat putin.