| dianuuta a întrebat:

Am si eu o problema cu un baiat care m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui e dragut, dar nu stiu ce sa fac ca eu am deja al prieten in Italia si il iubesc si nu stiu cum sa-l refuz.Dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Gabriel_Ciurcas_1993 a răspuns:

Simplu! asculta-ti inima happy daca nu il iubesti spune-i ca vreti sa fiti doar amici si nimic mai mult, ca acum ai prieten si il iubesti mult. poate pe viitor nu se stie! nu e greu trebuie doar sa ai incredere in tine, cu siguranta nu se va supara, va intelege

6 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Simplu. Ii zici ca ai pe cineva si nu esti interesata.

| Smerix a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu poti, tu ai deja un prieten.Ii intrebi daca vrea sa ramaneti prieteni si atat. Daca iti iubesti cu adevarat prietenul din Italia, cred ca nu ar trebui sa il inseli! Bafta! big grin

| blondutzata a răspuns:

Ii spui ca este foarte dragut dar inima ta apartine unu alt baiat happy si daca nu aveai un alt baiat cu siguranta erai cu el impreuna

| LittleShyDevil a răspuns:

Da,este greu,daca este si dragut clara treaba laughing, dar eu cred ca cel mai bine este sa ii zici un simplu "Imi pare rau", va intelege si daca te va intreba " De ce? ", ii zici ca esti prea "madly in love" de prietenul tau! happy Deci, multa sinceritate! happy

| bibiiiiiiii a răspuns:

Ii poti spune foarte frumos ca nu ai cum sa renunti la prietenul din Italia....deoarece ti la el! si daca vrea puteti ramane prieteni...baftahappy

| 789456123 a răspuns:

Ca sa il pregatesti duceti-va in parc sau plimbatile...
si spune-i.:Scuza-ma eu nu pot sa iti fiu prietena am deja un prieten in Italia si il iubesc mult nu te supara caci eu il iubesc mult imi pare foarte rau nu pot scuze inca odata...=(