anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o problema cum sa-l conving pe iubitul meu sa slabeasca are pre multe kg pentru varsta lui.toata lumea ii spune ca este prea gras dar nu face nici un efort pentru a slabi,, eu m-am cam saturat sa-i tot spun daca nare vointa tot degeaba.nu e vorba ca nu imi place de el asa cum e dar doctorul a zis ca daca continua asa ar putea sa faca preinfart...

5 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Nu cred ca e foarte usor pentru el, cand este presat de toata lumea cu chestia asta.De ce nu ii propui sa mergeti impreuna la sala,sa alergati dimineata,sa faceti impreuna gimnastica? Puteti transforma aceste ocupatii in timp petrecut impreuna,si poate deveni chiar placut, de ce nu?
Incearca sa il ajuti in acest fel, nu doar spunandu-i zilnic ca trebuie sa slabeasca.Probabil si el stie asta...

| PatyKan a răspuns:

Asta e grav. El realizeaza ca e intr-o situatie critica?
Incearca sa ii convingi ca are doar o viata, viata care poate fi frumoasa sau urata, doar de el depinde asta.
Spune-i sa pretuiasca viata, ca este importanta. Daca il ajuta ii poti da exemple de persoane care au reusit sa isi depaseasca situatia...
Bineinteles ca trebuie sa isi doreasca sa reuseasca ca fara vointa. nu prea vad un happy end.
Ar trebui sa aiba un regim alimentar potrivit si sa faca sport [nu neaparat la sala, puteti sa va plimbati, sa va jucati fotbal sau ce vreti]
Bafta! happy

| AliceThai a răspuns:

Nu-i mai dawinking

| Emilia23 a răspuns:

Pai, daca tie nu iti place de el asa. stiu cum elaughing. spune`i sa manance mai putin. sa nu manance grasmi si mai ales paine, sa se duca la sala chestii` din astea.:* sper ca te-am ajutatttt`:*

| LaUrYtAa a răspuns:

Te-as sugera sa ii iei niste pastile de slabit, sh sa le pui in apa sa se dizolve sau nu stiu niste mancare pentru regim care nu-l ingrasa