Ce sa zic..lasa-l sa se mai gandeasca ceva timp si daca vezi ca nu da niciun semn du-te la el si intreaba-l daca s-a gandit. Daca nu m-ai poti rezista trimitei un mesaj de genul"Buna, ce mai faci?, te-ai mai gandit?"Dupa parerea mea poate a vrut sa luati o pauza deoarece poate ii este frica sa nu dea gres si sa te piarda, tot ce se poate.Iti urez mult succes
Atunci cand ti-a spus sa nu mai vb.pt 5 zile trebuia sa il intrebi de ce vrea sa ia o pauza! Dar nu are nimic...intreba-l printr-un sms de ce a luat aceasta decizie! Oricum,e decizia lui si trebuie respectata. Ori ii e cam rusine sa vorbeasca cu tine si e cam timid,ori a gasit pe alta(desii nu cred ca a gasit pe alta) ori... mai rau daca tot ii trimiti mesaje, trimite-i unul in care sa zici exact asa :,, Buna! Cf, pui(sau ce porecla i-ai dat tu)? Mi-e foarte dor de tine. Nu te supara, dar care este motivul sa ne despartim pt.cateva zile?".
Secreutl e sa nu-l presezi cu mesaje, va crede ca esti obsedata de el!
Succes si o zi buna!
Oke lasa-l un pic sa se gandeasca daca ti-a raspuns la msg inseamna ca e bine ar mai treci pe la bar si daca te baga in seamna ai rez dar daca nu il mai lasi oricum maqi stai 2-3 zile in asteptare si daca nu da nici un semn te duci tu la el
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: