Incearca sa le explici parintilor tai ca te-ai combinat cu tipul asta la sfarsitul anului scolar deci cade din start ca el ar avea o influenta negativa asupra ta. Cereti scuze ca nu ai invatat cu si-ar fi dorit ei si cum ar fi trebuit si recunoasteti vina. Intr-un fel au tot dreptul sa se supere pe tine datorita notelor. Niste parinti responsabili se supara, logic. Asa ca cereti scuze sincere si roaga-i frumos sa nu iti interzica sa nu te mai vezi cu iubitul tau, pentru ca chiar tii la el...si ai putea sa le promiti ca de la anul o sa inveti mult mai mult cu conditia ca sa iti permita relatia cu iubitul tau. Succes:* Ai putea totusi sa faci totul in stilul meu si sa te vezi cu iubi tau fara sa stie ei Daca va feriti nu au cum afla:*
In primul rand poti fi cu el daca iti doresti cu adevarat.Parintii tai nu au inteles ca asta nu va remedia situatia scoalara. Daca vrei sa invetzi invetzi pentru tine nu pentru ei si daca vrei sa inveti inveti si cu prieten si fara.Eu zic sa te impaci cu el si sa le spui ca te-ai impacat nu au ce sa iti faca. Dar totusi pe viitor ar trebui sa ai grija deoarece media sub 7, 50 este foarte mica si iti faci rau singura.Sa iti raspund la intrebarea cu fundita : dai fundita raspunsului care ti s-a parut cel mai complet si cel mai folositor.succes cu parintii:*
Ai putea sa le spui mamei tale... Eu cred c te-ar intelege ca si ea. Nu cred eu c nu a avut un prieten cand era mai tanara!
LoveAndLove2000 întreabă: