Ce ma atrage pe mine la o fata...in primul rand felul ei de a fi, toate fetele au farmec, frumusete, sunt atragatoare, dar unele dintre ele stiu sa isi etaleze frumusetea mai mult decat altele...eu iti spun sa nu fi dezamagita si sa fi cat mai naturala posibil, asta e cea mai mare frumusete la fiecare dintre noi, dacaesti naturala vei avea mult de castigat si nu trebuie sa fi tu dezamagita de baiatul ala, cine stie ce prostii ia bagat colegul tau de clasa in cap si poate de aia e dezinteresat, eu spun sa stai linistita ca sunt o gramada de baieti si sper sa iti gasesti unul exact asa cum iti doresti si cum meriti, sa iti ofere tot ce iti doresti tu, o zi buna te pup
Esti prea disperata.( Ma sperii.)
O sa gasesti si tu un tip, da nu mai fi asa disperata.
Nu asculta tampeniile alea. Ai rabdare ca o sa vina si acel cineva pe care il astepti tu.
Pentru toata lumea exista o perechie... tu probabil esti prea mica...si cu tipul ala, sigur era un necioplit(un copil mic si prost...)...
Baby.ShiNe
Poate ai dreptate shine dar mie nu-mi place ca toate pr mele sa aiba iubit iar eu nu, si cand trec pe langa mine nici sa nu ma bage in seama si sa se duca la alta
Aaaa... Asta ce mai e? Stai linistita si ai rabdare. Totusi daca esti asa disperata... Poate nu te comporti cum trebuie?! Cu atitudinea asta nu atragi niciun baiat.
...Sa aibe o personalitate puternica, sa aiba si un pic de creier si sa arate cat de cat bine
Esti timida. daca baietii cauta doar distractia la o fata sunt prea demodati. o sa iti gasesti partenerul perfect. trebuie sa flirtezi cu el din oriviri si cauti motive ca sa te apropii de el... daca toti baietii iti cer doar pupat si alte din astea, sunt de aruncat la gunoi.
Stiti ce nu inteleg?
eu va cer doar un sfat si sunt unii care ma critica si care se leaga de felul cum scriu... ei bine cum este vacanta am stat mai mult pe mess si cand scriu la calculator, scriu cum imi e mai usor, dar nu inteleg de ce va legati voi de asta?
eu doar v-am cerut un sfat, lasa-ti astea cu scrisu corect ca aici nici nu vad ce greseli asa de "grave" am aici nu este vorba de scris si credeti-ma ca sunt altii care au greseli mult mai mari
patrizia696 întreabă: