| LussyBubu a întrebat:

Am si eu o problema.
De curand m-am intors dintr-o excursie unde au fost mai multi colegi de la mine din scoala (si baiatul de care imi place si am mai fost cu el) si mai niste copiii din alta localitate (am mers cu autobuze diferite).
In prima zi am stat cu el pe scaun in autobuz si am stat la el in brate, ne tineam de mana etc...Cand am ajuns la cabana a venit la mine in camera si am stat in pat amandoi si cu o prietena si ne tineam de mana. Apoi a plecat in camera la fetele din localitatea cealata.
Seara iar a veni la mine in camera si am stat in pat si l-am sarutat (am crezut ca se infiripa ceva intre noi) iar apoi iar a plecat la fetele celelate (o prietena mi-a spus ca l-a vzut cum s-a sarutat cu o fata care o cunosteam).
A doua zi a inceput sa nu ma bage deloc in seama si cand venea la mine in camera vroia sa stea numai cu prietena mea (care e cu doi ani mai mare decat el) si atunci eu plecam si eram "un pic geloasa". Dupa ce a plecat el am vorbit cu prietena mea si i-am spus ca imi place de el si ca as vrea sa fiu cu el. Ea mi-a zis ca ei nu ii place de el ci ii e doar "drag" pentru ca e dragut si simpatic (eu stiam ca nu ii place de el deoarece ea are iubit).
Seara cand a venit la noi in camera prietena mea i-a spus sa stea cu mine in pat si a stat, ne-am sarutat (l-am sarutat) etc.
A treia zi cand am plecat el a stat cu mine pe autobuz (desi vroia sa stea cu prietenul sau) si eu stateam la el in brate.
Cand ne-am intalnit la scoala mi-a spus ca lui ii place de fata aceea din localitatea cealalta (si sunt impreuna) si ca prietena mea i-a spus sa stea cu mine in pat (am simtit sa mor). Chiat daca el e cu acea fata eu stiu ca el inca simte ceva pentru mine.Nu stiu ce sa fac, il iubesc.Ar trebui sa-i spun?
Astept raspuns!

Răspuns Câştigător
| Just mE:x a răspuns:

Woow, deci.nu stiu ce sa cred despre acel baiatthinking tu, fata din cealalta localitate+ prietena ta. e cam ciudat.crezi ca merita? 1. pune`te in locul celeilalte fete sa spunem ca ea l`ar placea iar voi ati fi impreuna, si el ar sta cu ea in pat[chatterbox draga Doamne ca a spus prietena sa.]+sarut+tinut de mana+stat in bratele lui. Nu stiu daca ti-ar placea dar daca tu spui ca el tine la tine poate nu s`ar fi purtat asa cu tine cum s`a purtat cu prietena sa.Si nu cred ca ai mai avea ceva de spus dupa ceel intamplate intre voi cred ca i`a dat sema ce sentimete ai fata de elhappy. de aceea spun ca ar trebui sa te mai gandesti daca merita:*[baftalove struck]

2 răspunsuri:
| LCD a răspuns:

Spune-i ca tie iti place de el. si ca ai vrea sa fi cu el.
fara sa-ti fie rusine, pe bune, nu ai nimic de pierdut!
si apoi lasa-l sa aleaga. daca vrea si ii place de tine, o sa ramana cu tine.
daca o place mai mult pe ea, ramane cu ea
deci... vorbeste cu el

| Muffins a răspuns:

E cam ciudat ca in numa trei zile o facut naveta de la tine la celelalte fete. nu mi se pare un tip de treaba chiar daca zici ca a stat cu tine si etc... nu prea poti avea incredere in el. daca as fi in locul tau as prefera sa nu fiu cu el. gandeste-te ca nu are rost sa suferi dupa toti imbecilii!