Buna Kida
Te inteleg perfect ! Suferi foarte mult pentru ca mama ta nu e langa tine, acum cand ai nevoie de ea, sa ii povestesti ce se intmpla cu viata ta, de cine te-ai mai indragostit, ce ai mai facut E foarte greu sa nu ai cui sa ii spui aceste lucruri.
Din cate mi-ai spus bunica ta e foarte stricta cu tine! Vorbeste cu mama ta si spune-i ca bunica ta nu iti permite se iesi cu fetele, spune-i ca nu poti sa stai doar in casa cu ea, esti copil ai energie si vrei sa iesi si tu :*. Explicai ca iti este foarte greu, chiar daca bunica ta se va supara pe tine ca de ce i-ai spus mamei tale. Dar si bunica ta ar trebui sa te inteleaga ca nu o sa mai faci greseala aceea Si explica-i si tu cum sta treaba ..."Abureste-o"
Stiu ca asa iti spun majoritatea, dar sa stii ca mama ta nu e acolo pentru ea, ci munceste pentru tine ca sa ai un rost in viata :* Acum nu intelegi ca esti mica si ai tot ce iti trebuie dar peste anii :* o sa vezi cat de bine iti prinde si scoala si ca mama ta a fost la distanta de tine!
Propune-i sa te duca acolo in vacanta explica-i ca ti-e dor de ea.
Dar sa nu faci vreo prostie:* pentru ca nu are rost
Viata merge inainte
Ai tot sprijinul meu!
Buna Kida!
Stiu cum este. Tatal meu si mama mea au fost plecati in trecut in spania si am stat cu bunica.Este greu te-ai obisnuit sa ii ai in permanenta. Daca ai patit ceva mai rau te-ai certat cu o prietena nu ai cui sa-i spui sentimentele tale.Nu te sfatuiesc sa recurgi la fapte grave.Este absolut o prostie! Tu vorbeste cu bunica ta si cateodata lasa si tu de la tine, dar mai spune-i sa lase si de la ea.Isi face si ea griji. Daca esti singura si nu ai un frate e normal sa te tina asa.Dar daca este exact cum spui tu e prea stricta.Sau cum a spus si Daria sun-o pe mama ta vorbiti.Si spune-le ca doresti sa mergi in vacanta.Acum e adevarat trebuie sa te gandesti la scloala.Dar iti spun eu ca daca te muti acolo nu e o idee buna.Aici te-ai acomodat si o sa-ti fie greu.Eu te sprijin si te pup :* :] :X!