Cand iubesti nu ai cum sa nu fii gelos, e perfect normal iti este frica sa nu o pierzi, trebuie sa vorbesti cu ea sa comunicati, spune-i ca tii la ea si nu iti place ce intorsatura a luat realatia voastra, spune-i sa aleaga, nu e corect fata d etine ca ea sa vorbeasca cu respectivul mai mult decat trebuie.
Nu stiu cum s ao faci s ate iubeasca mai mult, mie mi se pare frumos can un baiat imi face complimente sua se ersa sa ma ajute cu ceva sau o mica atentie ( un ursulet de 2 metri ) glumesc, consider ca trebuie sa fi tu insuti trebuie s ate iubeasca pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce vrei sa pari pentru a ii face pe plac.:d
Trebuie sa te porti frumos cu ea sa nu o presezi las-o sa isi faca ordine in sentimente.
Iubirea invinge mereu, daca pe tine te iubeste poti sa stai linistit daca doar tine la celalalt nu e nimic, si eu tin la catelu meu sua la vecina de la 2 care imi aduce mereu prajituri ))
Aha,merci! am inteles deci ca e normal sa fiu gelos, credeam ca e ceva aiurea oricum, m-am intalnit cu ea si se simtea foarte bine, stiu ca ma iubeste, dar problema e ca tine si la celalalt ( si ma tem ca isi imparte sentimentele la 2 persoane)