| qLoveSmileღ a întrebat:

am si eu o problema. deci... mie imi place de un baiat din clasa mea, si el vrea sa-mi faca ciuda cu alta ( din clasa mea ) nu stiu daca ma mai place ca inainte nu ii acordam multa atenie, adica inainte nu prea imi plashea. acum cand a inceput scoala nu ma baga in seama, sta cu alta din clasa mea si ma deranjeaza... dar am observat ca in ora se mai uita la mine, ce credeti, ma place sau nu?

7 răspunsuri:
| Ioana_4525 a răspuns:

E greu sa vezi ce e in mintea unui baiat.Pe ei nu-i doare daca ranesc pe cineva. Eu te sfatuiesc sa iti alegi un baiat mai mare cu vreo 2 ani cam asathinking Pentru ca e mai matur si te intelege mai bine.Noi fetele ne maturizam mult mai repede ca baietii de aceeasi varsta.

| BuggsBunny a răspuns:

Da te place 100%
Iar faza aia cu fata este doar sa-ti faca in ciudata sa-ti arate ca poate fi si cu altele laughing
a da si faza ca nu te baga in seama... o fi citit si el udeva si o aflat ca daca nu bagi in seama o fata ea incepe sa te placa laughing
Hmm vad ca merge thinking
Dar sa stii te place 100%

| qLoveSmileღ explică:

Teroristu, sunt minora... 16 ani am... nu sunt majora

| qLoveSmileღ explică:

Pisam'as pe tine teroristu p**** happy

| qLoveSmileღ explică:

App teroristule, esti un handikapat cu H mare.

| teroristu_7134 a răspuns:

Daca ii vei face un sex oral ii va plashea si mai mult de tine

| sarah95 a răspuns:

Eu cred ca inca tine la tine, dar u ignorai daca ii vezi, fate ca nu vezi, ca si cum nu tear deranja deloc, sa vedem atunci daca mai iti va aface in ciuda.