Hey!
Nu dispera . Eu cand am fost in clasa a 8a, am dat teza la istorie. Cand a trebuit sa aleg materia la care sa dau teza, m-am ghidat dupa notele pe care le-am avut la fiecare. In concluzie, la istorie am avut note mai mari si am ales istoria. Tu faci cum crezi, daca geografia ti se pare usoara.lasa istoria.sau invers.
Matematica e grea, stiu.trebuie sa exersezi prin efectuarea unor exercitii ca sa te descurci cum trebuie, dar lenea e cucoana mare.i know. Nu ti-a interzis nimeni sa te consulti cu un coleg la teza.dar vezi sa nu te prinda :*
Pai daca e un amic cu tine in sala cu care t intelegi bine cu el sau ea si stie f bine lectile spune-i sa t ajute
Eu la anul o sa aleg Geografia pentru ca mi se pare mai usoara. dupa parerea mea. dar tu fa cum crezi
HEI,in primul rand numai fi asa pesimista! pai daca vrei sa alegi dintre istorie si geografie trebuie sa alegi materia la care te descurci mai bine eu ti-as recomanda la geografie e mai usor decat la istorie...si in plus ai si nota mai mare la geografie
deyu121 întreabă: