anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am si eu o problema, deci un coleg a dat cu apa pe jos si dupa a zis celorlalți colegi ca m-am pisat eu acolo si au inceput sa rada toti, ba mai mult sa faca glume ca pute etc. si faza e ca au continuat cu glumele si la următoarea ora, ba mai mult au inceput sa impinga din scaunul meu si a trebuit sa ma mut din banca. Faza e ca m-a deranjat foarte tare, mai ales glumele colegelor (prietenelor) mele si nu stiu ce sa fac. Daca continua si maine cu glumele? Cum ar trebui sa reactionez? Sunt sigura ca vor sa ma vada enervandu-ma dar nici sa nu zic nimic nu pot.

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Spune profesorilor ce te deranjeaza. Nu e ok sa tolerezi un astfel de comportament din partea colegilor.

| redbone a răspuns:

Eu zic sa ii faci la fel

| darrio2007 a răspuns:

Sa-l pui sa bage degetul in apa aia ca sa demonstreze ceea ce sustine.

| Ella66 a răspuns:

Ia o ciocolata, las o sa se topeasca si cand nu e atent pune pe scaun ciocolata aia topita in pauza sau cand prinzi momentul incat sa nu vada si dupa nu zi nimic

| TalentDinPântec a răspuns:

Eu îți spun o chestie, când cineva vede ca te ataci, o sa faca si mai rău. Am trecut și eu prin d astea, cea mai buna arma este sarcasmul. Cum a fost în situația aia cu pisatul...eu as fi spus ca m-am și, dar nu sunt ei atenți, sa se uite mai bine. Și daca ar fi ras și de asta, as fi spus ca s-a acolo și femeia de serviciu și toată politia romana și subiectul poate continua... Ce sa zic, încearcă sa folosești sarcasmul, merge ✌️