Pffff...trist x_x Nici nu imi pot imagina cum poate fi. Cea mai mare victima este bietul caine Sincer nu am nicio idee ce ai putea face sa nu o mai auzi. Foloseste dopuri de urechi sau asculta muzica relaxanta la casti sau ceva. Habar n-am. N-as vrea sa fiu in pielea ta. Sincer.
Si cand o incepe sa care lemne cu roaba pe la 2 noaptea?!
Doamne pai iti pui dupuri sau vata in urechi, sau suni la politie ca deranjeaza si da, poate intervenii politia
Ioooooooooooooiiiii baba asta parca ar fi bunica mea.:O Du-te si vorbeste si tu ea spune.i ca noaptea se doarme nu se discoteca pentru animale Mno eu lu` bunica mea i-am zis asa : Bre` cat timp sunt la tine te rog eu frumos nu mai fa teartre de astea, stai linista ca acusi mori. ea a zis : Daa mama ai dreptate. si crezi ca a functionat? ..de unde atat noroc i-am adus un caine de pe strada prima zi m-a sacait non-stop..ca ea nu vrea cainele ca ea il omora ca ea il arunca pe drum etc.a doua zi o si aud ca striga dupa el 'Znox unde esti baa in **** ma-ti vino aici etc ` cainelui i-am pus numele Znops da ea e putin zurlie si ii zice Znoz cica nu poate sa ii zica altfel..cat timp sunt la ea trebuie sa o suport..vine din 5 in 5 minute sa vada ce fac se plange incontinu ca are treaba si nu mai are timp da a` dracu are timp sa vina sa me enerveze de 20 de ori pe zi..eu nici nu o mai suport ma impinge trage de hainele mele ma uda.a aruncat si cu oua dupa mine) cand joc ceva cu mingea cu frate-miu sau o vecina se baga si ea ca vrea sa joace.e nebunaa asa sunt babele in ziua de azi NEBUNE ))
Daca ii omor cainele imi iau iar amenda. Ca i-am mai omorat un caine. Adica nu eu, ci tata. Tot din vina asta ca se certa zi de zi cu el si ca ne manca gainile.
Serios? Bietul catel
Serios, serios!
Stii ce ar fi de-a dreptul amuzant? Daca ar muri scumpa ta vecina "ca prin minune" iar apoi daca spune politia ceva, tu si tatal tau sa spuneti ca va manca ea gainile
Prea penal. Dar nu-l mai am pe 'tata', ca s-au despartit. In fine. Oricum i-a omorat alt vecin pisica, pentru ca manca pui si ea dadea vina pe noi.
Alta peripetie Ce pot spune? Esti o persoana norocoasa
Ce sa mai?!
Mersi pentru funda
Placerea mea! :*
Protecţia Animalelor? Totuşi, n-are voie să bată câinele ăla, chiar dacă e idiot =]]]
Lasa cainele, cu mine cum ramane?
Păi, no, dacă ia câinele nu mai are cu cine se certa, doar nu începe şi cu pisicile? =]]]]
Nu le sucesc gatu' ca la porumbei?
Buna. Suni la politie. Vorbesti cu mama ta si sunati pentru ca deranjeaza ordinea publica. Si daca e nebuma de-a dreptul cu boli psihice sa o duca la spitalul de nebuni. )
I-a spus mama o data sa se duca.
anonim_4396 întreabă: