Nu trebuie sa-ti faci griji, himenul s-a rupt si este normal sa apara ceva cheaguri pe urma actul sexual nu trebuie sa fie violent pentru ca vaginul la inceput este foarte sensibil, pondereaza-l impingel cu mainile daca intra prea adanc, pe mine nu m-a invatat nimeni si m-am trezit intr-o balta de sange, nu-ti face griji sangerarea este normala, prezervativ ati folosit? ca daca nu maine poimaine te vad si pe tine pe aici intreband, am ramas? cand imi vine? Prezervativul serveste nu numai ca protectie impotriva sarcinilor nedorite ci si impotriva bolilor venerice, atentie.
Nu trebuie sa-ti faci griji, unele femei sangereaza mai mult. Eu am sangerat vreo 3 zile, asa ca nu e nimic anormal.
Ce e foarte important de stiut, este ca peste 2-3 saptamani e obligatoriu sa te duci la ginecolog pentru prima consultatie si testul Papanicolau.
Nu cred ca e ceva de care trebuie sa te ingrijorezi... ti s-a rupt himenul...de aici se explica cheagurile de sange
Buna.Atunci cand iti incepi viata sexuala himenul se rupe. Trebuie sa fac dragoste protejat, ca altfel apar bebeii. E normal sa ai cheaguri de sange plus sangerari esti femeie de acum:X.Nu poti pati nimic grav, stai linistita:*. Pa pa:*
Nu a folosit prezervativ...si-a dat drumul langa mine nu cred ca as putea ramane... dar data viitoare o sa foloseasca prezervativ pentru ca nu vreau copii de acum si mersi pentru sfaturi sunt mai linistita acum