| alexa1990 a întrebat:

Am si eu o problema. E vorba de un baiat de la mine din clasa.Se purta foarte frumos cu mine, mereu vorbea muult cu mine pe mess, de multe ori il surprindeam uitandu-se frumos la mine, ma admira, mereu imi zambea. Evident si eu i-am raspuns in acelasi fel. eram sigura ca ma place, pana intr-o zi cand si-a pus prietena pe mess sa se ia de mine, sa imi zica sa il las in pace ca nu are loc de mine... a fost ingrozitor. A fost cea mai penala faza care mi s-a intamplat vreodata. Problema e ca nu stiu ce sa fac. Cum sa ma uit in ochii lui? Ce sa fac? Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

El e un misogin. Unul mare rau de tot. Ea e marioneta care face ce ii zice el. Iar tu esti victima. El a pus-o pe prietena lui sa se ia de tine doar sa se amuze si vada cum reactionezi.Intrebarea ta nu e corect pusa"cum sa ma uit in ochii lui?" ci "cum va mai avea el tupeu sa se uite in ochii mei?"

4 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

In primul rand afla motivul pentru care s-a purtat asa. Poate el nu are nici o viná, si prietena lui a vazut convorbirile voastre pe mess.
Daca nu este asa si el a facut treaba asta, ar trebui sá-i spui prietenei lui ca intre voi nu a fost si nici nu va fi ceva vreodatá.
Fá-o sa inteleagá ca nu esti nici o amenintare pentru relatia ei. Iar el nu meritá nimic.

| mrproffesor a răspuns:

Poate prietena lui a facut ca un gest de gelozie daca era ceva iti spunea in fata si nu iti scria pe mess.De unde stii ca el a pus-o?

| alexa1990 explică:

Sunt sigura ca el a pus-o pentru ca nu avea de unde sa stie despre mine...

nu ma cunoaste, nu o cunosc

| stefy14 a răspuns:

Eu cam sunt in aceeasi situatie a venit unu nou in clasa se uita toate orele la mine, ma admira si eu i-am raspuns la fel zambindu-i, dar i-am trimis un bilet ca imi place de el, si el mi-a trimis unu ca ii place de mine, si cand i-am trimis al 4 bilet mi-a raspuns spunindumi ca nu raspunde la sentimentele mele... si ca are alta. NNu am stiut cum sa dau ochii cu el la scoala ca si tine, dar am dat ochii cu el i-am dat sa inteleaga ca ma doare exact la baston si... azi mi-a spus la scoala iubi. Sfatul e sa mergi la scoala dai ochii cu el si te faci ca nu s-a intamplat nimic, ca nu esti afectata.