Nu le spune in caz ca suna profesoara le spui ca voiai sa le zici dar nu stiai cum.
eu asa as face
Mai bine le-ai spune ptc oricum, termini scoala si iti trece diriga/ dirigu mediile in carnet, si o sa til ceara sa vada ce note ai
Pai nu mai e nimic de facut...rau a fost facut si numai poate fi indreptat. Puteai pana acum sa te pregatesti de ore...inteleg ca nu stiai sa faci problemele dar macar te [uteai pregati cu teoria si cand aveai ocazia sa te asculte trebuia sa ridici mana iar daca totusi crezi si mai poti face ceva sa indrepti situatia, da-i bataie!
Poti sa ii iei pe parintii tai cu frumosul si sa le explici ca te descurci la invatatura, doar ca ai o mica problema cu Fizica. Nu este o materie pe care o pricepi, si astfel otele nu sunt mari, dar nici sa ramai corijenta nu sunt. Partea reala nu este pentru tine. Le ai mai bine cu materiile ce tin de partea umana.
Sigur vor intelege.
Spune.le parintilor, e mai bine decat sa afle de altcineva. Cat despre fizica, e usoara, e mai usoara ca matematica, trebuie sa gandesti putin logic si practic. Incearc sa intrii in gratile profesoarei, intreaba diverse chestii la ora ei, iesi la tabla si poate poate.succes:*
Am aceleasi probleme cu profa de fizica mi-a stricat media si la fizica si la info ca preda si info da asa scurt dintr-un 2 si gata media fara sa fac nimic.Acuma este mai grav daca nu le vei spune parintilor.Te sfatuiesc sa o faci o palma nu inseamna mult.