| Anonimaaa_2604 a întrebat:

am si eu o problemasad. eu sunt o fata destul de frumusica, adica simpatica asa `mi spun cei din jur, chestia e ca am tenul putin mai inchis [nu fac parte din vreo etnielaughing] pur si simplu asa este tenul meu. uneori cand eram mai mica fetele erau rautacioase si faceau glume p seama mea si acum uneori mai fac asa.plus ca mama mea imi zicea in gluma ce`i drept "negruta mea", stiu ca glumeste, ca ma alinta dar ce ma deranjeaza este ca e adevarat.credeti ca e un defect chestia asta? ceea ce ma alina este ca prietenul meu ma place mult asa cum sunt happy cum sa fac sa trec peste asta?sad ma doare cand ceilalti zic ceva legat d asta

3 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Cele sexy sunt brunetele love struck

| leonardo a răspuns:

Buna. Desi Doll are mari probleme la gramatica, in principiu are dreptate: fetele cu tenul mai inchis sunt mai sexy si daca vrei iti dau in scris asta. Lasa-le pe colegele care rad de tine acum pentru ca mai tarziu o sa razi tu de ele cand o sa dea bani la solar cu caruta si o sa aiba diverse boli de piele.
De exemplu, daca te mai gandeai 5 min inainte sa pui intrebarea, ai fi realizat ca acelasi lucru e si la baieti: cei bruneti sunt mai sexy. Nu stiu care e explicatia, dar asa functioneaza lucrurile.
Cred ca tu esti inca mica acum - o sa vezi ca am dreptate cand o sa ajungi pe la 18 ani.

| Papusik_4304 a răspuns:

Stai linistitabig grin si eu am putin tenul mai inchis decat... celelalte dar gandeste-te decat sa fy alba palida sa zica lumea ca esti moarta mai bine asa.love struck simte'te bine in [ielea ta ...multe ar dory sa fie asa crede'ma mi s-a zis.hee hee si mai ales noi nua avem nevoie de mult bronz cum fac astea piti.chatterbox.

deci simtete bine in pielea ta:X:X esti frumoasa si asa:X:X