| Ooterog a întrebat:

Buna
Am si eu o problema.
Eu sunt o persoana mai retrasa. De ex: Colegele mele sunt fitoase si eu nu sunt. Sunt mai rusinoasa de felul meu si mereu stau in banca mea. Daca le intreb ceva sau vreau sa le povestesc o intamplare imi spun ca nu le intereseaza. Chiar nu stiu ce sa mai fac straight face Imi puteti da niste sfaturi? sad

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Asa sunt si eu, in mare parte. Nu sunt chiar rusinoasa, insa imi place sa stau mai mult singura si sunt retrasa si introvertita de fel, insa ma pot deschide usor in prezenta unor persoane pe care le agreez. Eu insa am 2 persoane cu care ma inteleg la scoala si cu care mai vorbesc. Tu, in schimb, nu trebuie sa mai insisti sa le povestesti nimic daca spui ca nu vor sa te asculte. Nici nu le mai baga in seama, fiindca se vede ca nu merita. Vede-ti de treburile tale si nu le baga in seama, eventual incearca sa iti gasesti prieteni in alta parte decat in clasa ta. Poate ai noroc happy.

1 răspuns:
| DjCristi24 a răspuns:

Nu baga de seama da se iau de tine. Colegii din clasa nu sunt in totdeauna prietenii tai. Cauta prieteni afara, la bloc, pe net, etc.