| Will a întrebat:

am si eu o problema,
flotarile-cand fac mai multe, pe la a 30-35-a flotare ma innrosesc foarte tare la fata, ba chiar ma doare si capul! ce se intampla? e de la respiratie? cum trebuie sa respir? multumesc

Răspuns Câştigător
| daniDeeDee a răspuns:

Cand te lasi jos tragi aer in piept(nu tare) cand te ridici dai aerul afara incet...winking

5 răspunsuri:
| putzulica a răspuns:

Si pe mine ma cheama andrei si fac exerciti si cred ca e de la respiratie ca mi se intampla

| Alissa193 a răspuns:

Inseamna ca corpul nu este atit de puternic sa reziste la mai mult de 40 de flotari odata sa zicem.Bine ar fi sa te antrenezi in fiecare zi cite putin si sa mai scazi din viteza.

| Bebitza_3599 a răspuns:

Poate fi si de la respiratie...asta daca ai ast bronsic sau bronsita de exemplu... sau poate sa mai fie si de la circulatie:-s sau trensiunethinking mai bine ai merge la un consult la medicul de familiethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai "arnold", dar de ce nu faci tu cate 3 serii de 20-25 de flotari cu pauza de 30-60 de secunde intre ele?
Asa nu ai sa mai ai probleme cu treburile astea.

| AlexDima a răspuns:

Salut, si mie mi se intampla asta, nu e nicio ingrijorare la multi li se intampla asa, cand faci efort presiunea sangelui creste si de aia te doare capul si te inrosesti, ti-am zis si mie la fel, bftwinking