| Emma_6271 a întrebat:

Am si eu o problema sad
Fumezbig grin
Dar problema este ca nu trag in mine no talking
Si prietenii mei cu care fumez spun sa trag in mine:O
Ca asa pot face cancer la gat:O
Oare este adevarat?thinking

Eu fumez de aproape 4 luni

Si nu am fumat decat 10 tigari

doar ca duminica am fost in padure si am fost un greup de 7 persoane dintre care toti fumau cu exceptia prtn meu si am avut in total 25 de tigari eu am fumat 5 sau 6:-s

si acum imi este frica sa nu fac cancer:-s

ma poate ajuta cineva?big grin

fundalove struck

15 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Poti face cancer in gat, cancer la plamani, cancer la stomac, mai vrei motive ca sa te fac sa te lasi? dar nu vei face acum ca esti la inceput, dar cu timpul cu cat fumezi si tragi in tine cu atat iti creste sansele sa te inbolnavesti, asta doar daca tragi in tine, stiu ce vb ca am pierdut 2 unchi din cauza cancerului provocat de tigari si nu cred ca ai vrea sa te hranesti cu furtunul. opreste te cat poti ca mai tarziu o sa vrei sa te lasi nu nu mai poti. Sper ca te am convins si sa te lasi, o tigara nu zice nimeni sa nu fumezi, dar sa nu tragi in tine

| nobody_9468 a răspuns:

Si eu fumam la fel inainte, adica nu targeam in mine. Faci cancer daca fumezi asa pe o perioada lunga de timp, nu ca ai fumat intr-o zi 6 tigariwinking.
Incearca sa targi in tine daca nu vrei sa te lasi.Cand tragi din tigara, ai fumul in gura zi ceva de genul"Aa mama!" imi povestea pritena mea ca ea asa a invatatlaughing. Asta e efectul de turma, nu mai fuma! De ce sa fii la fel de aurolaca precum restul grupului? Fii tu insatiwinking.

Bafta.

| andrei a răspuns:

Cancer faci oricum

| AndreeaaaaX a răspuns:

Mda sfatul meu e sa te lasi de fumatbig grinhappy!

| WickedBoy a răspuns:

Lasate de fumat si gata. Oricum pe la 40 de ani o sa trebuiasca sa te lasi ca altfel o sa mori.happy

| Bacteriuță a răspuns:

Stii care'i treaba? straight face
daca fumezi mai mult de 25 de ani, pa si pusi viata. faci cancer la plamani si nu te ma poti salva. mori. dai mana cu Dumnezeu. cum vrei tu sa-i zici. straight face
mai bine nu mai fuma. e bine ca nu esti fumatoare inraita, cum sunt altii incepatori. au descoperit tigarile si trag in ei sa fie "cul b-)", sa se integreze.
sa vezi ce frumos se integreaza in lumea mortilor dupa 25 de ani smug.
straight face sfatul meu, nu mai fuma. :*

| rosto a răspuns:

Da, o sa faci cancer. Eu am fumat cinci ani si m-am lasat de o luna ca incepusem sa nu mai respir bine si cred ca eram pe calea spre cancer. Pana nu vezi un canceros in faza terminala nu prea crezi ce dureri sunt, dar eu am vazut. Era atat de crunt si dureros, incat nu suporta nici macar patura pe el pentru ca il durea. Asa ca... tu alegi daca vrei sa mori de la tigari sau vrei alta moarte. Stiu ca e un mesaj care nu iti place, dar asta e, realitatea e dura uneori.

| kiwii a răspuns:

In orice fel ai fuma, tot e rau. daca nu tragi, risti cancer la gat, daca tragi, la plamani...deci mai bine lasa-te de fumat.Crede-ma,nu se merita sa iti strici sanatatea petru a fi "cool".straight face

| AnaigroeG a răspuns:

Nu e bine nici daca tragi in tine nici daca nu tragi. cel mai bine.

Lasa-te de fumat! fa-ti alti prieteni care nu fumeaza.

| andreeap a răspuns:

Ia-ta un sfat bun. Nu-ti strica plamanii cu nenorocitele alea de tigari pentru ca nu-ti fac niciun binehappy. Lasa-te de tigarihappy

| alicool a răspuns:

Nu stiu dar am facut-o si eu azi si nu imi prea place

| cristina_9394 a răspuns:

Si eu faceam exact ca tine. laughing
Si radeau prietenii mei de mine :-l
Mi-au zis ca fac cancer in gat :-s
mi-a fost fricalaughing
si am tras in mine
dar ideea era calaughing
nu stiam sa trag in mineblushing
si a fost o munca grea laughing pana am prins miscarea laughing)
acum ca stiu cum se fumeaza...
fumez cam 4-5 tigari pe saptamana, nu mi se pare ceva asa de interesant thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fumatul oricum duce la cancer, dar daca tragi in tine doar dupa ani grei de fumat cate un pachet pe zi poti avea probleme, in schimb daca tragi si inghiti sau ti in gura fumul creste riscul, deci mai bine tragi in tine fumul e mai sanatos daca se poate zice asalaughing.

| bugman a răspuns:

Da e adevarat dar sfatul meu e sa tragi in tine

| bugman a răspuns:

Da te pot ajuta si eu fumez (desi am 13 ani)da sfatu' meu e sa tragi in tine