| nuconteaza5 a întrebat:

Am si eu o problema groaznica ...eu de obicei sunt o persoana calma, dar intr-o zi m-am certat foarte rau cu o colega incat i-am dat o plama si ne-am luat la bataie, apoi cu toate ca nu a fost vina mea mi-am cerut scuze si am zis sa nu se afle in tot liceul sa ne arate cu degetul : uite si proastele alea. Cand m-am batut cu ea s-a intamplat ultima ora si eu am mers mai repede pentru ca ea deja a pus alte fete sa se i-a de mine si eu m-am grabit sa evit orice conflict si colega mea a alergat dupa mine pe scari m-am oprit sa nu zica ca imi e frica de ea m-a dus in fata scoli si face : Vrei sa iti ceri scuze? si i-am zis ca deja am facut-o si face ca daca vrei sa te iert punete in genunchi si nu am vrut si se tinea dupa mine am scapat intr-un final. A 2 zi am venit cu mama la scoala am vorbit si cu dirigintele totul era ok nu vorbeam, nu ne bagam in seama, dar era deja pregatita sa se razbune pe mine a venit cu rozeta la scoala si ca sa nu intre in buculuc a pus alta fata mai solida sa ma bata cu rozeta, dar am avut noroc de faptul ca a tinut-o cineva altfel in momentul asta eram desfigurata. numai gandul cum poti sa urasti pe cineva asa de mult prefera sa fie exmatriculata si sa ma lase desfigurata. Ajuutoorr! colega mea e una din fetele populare si poate oricand ca ma termine ...nu am pe nimeni sa ma ajute ce sa fac? Tin sa mentionez faptul ca dirigintele nu face nimic sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| Zbrrrrrrrrrr a răspuns:

Vorbeste cu directorul iar daca asa supranumita Madam Bucluc se ia de tine din nou cu o gasca de fete in cearca sa ripostezi iar daca nici asta nu merge... draguto du-te la politie inainte sa puna baieti sa te bata daca tot zici ca e asa de populara.Te rog fii atenta si sa ai grija sa nu patesti ceva grav! Plz funda daca crezi ca te-am ajutat :X

0 răspunsuri: